Hoe Een Kind Te Ontslaan Uit Een Appartement Te Koop?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Kind Te Ontslaan Uit Een Appartement Te Koop?
Hoe Een Kind Te Ontslaan Uit Een Appartement Te Koop?

Video: Hoe Een Kind Te Ontslaan Uit Een Appartement Te Koop?

Video: Hoe Een Kind Te Ontslaan Uit Een Appartement Te Koop?
Video: Власть (1 серия "Спасибо") 2024, Maart
Anonim

Er zijn meer beperkingen bij het uitschrijven van een kind dan bij een volwassene in een vergelijkbare situatie. Daarom moet u, voordat u een appartement verkoopt, uitzoeken hoe een minderjarige daar kan worden ontslagen.

Hoe een kind te ontslaan uit een appartement te koop?
Hoe een kind te ontslaan uit een appartement te koop?

instructies:

Stap 1

Indien het kind geen aandeel heeft in de woning in het appartement, laat het dan inschrijven op dezelfde plaats waar u zich gaat inschrijven. Als de woning waarin u na de verkoop van uw huidige woning gaat wonen nog niet is gekocht, kunt u zich met uw kind inschrijven bij een familielid. Daarna ontslaat u het kind door een aanvraag in te dienen bij het paspoortbureau van uw woonplaats.

Stap 2

Als het kind een aandeel in het appartement heeft, vraag dan toestemming aan de voogdij en voogdij om over het onroerend goed te beschikken. Leg een formele verklaring af dat u uw bestaande appartement wilt verkopen. In dit geval ondertekent het kind dit document ook als het 14 jaar is. Houd er rekening mee dat u voor de verkoop niet alleen de toestemming van de voogdijautoriteiten nodig heeft, maar ook van beide ouders, zoals aangegeven in de aanvraag. In dit geval speelt de echtscheiding van de echtgenoten geen rol. Een uitzondering is alleen toegestaan als de vader of moeder het ouderlijk gezag wordt ontnomen.

Stap 3

Wees voorbereid om de voogdijautoriteiten te voorzien van alle informatie over de aanstaande huisvestingsdeal. Het kinderaandeel in vierkante meters mag niet afnemen bij verkoop van de woning. Ook kunnen er twijfels ontstaan door een verandering van woonplaats. Een kinderwelzijnsdienst kan bijvoorbeeld een deal niet goedkeuren waarin een kind in plaats van een aandeel in een stadsappartement een deel van een huis in een dorp krijgt zonder passende voorzieningen en infrastructuur, zoals een school. Twijfels kunnen ook worden veroorzaakt door de situatie dat in plaats van het oude appartement, het de bedoeling is om woningen te kopen in een gebouw in aanbouw. In dit geval is het raadzaam om de optie te kiezen waarin de bouw van het huis bijna voltooid is.

Stap 4

Na het verkrijgen van toestemming van de voogdijautoriteiten, voltooit u de aan- en verkooptransactie. U moet het document zelf samen met de contracten overleggen tijdens de staatsregistratie van de transactie met Rosreestr.

Aanbevolen: