Hoe Een Privéhuis Te Bouwen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Privéhuis Te Bouwen?
Hoe Een Privéhuis Te Bouwen?

Video: Hoe Een Privéhuis Te Bouwen?

Video: Hoe Een Privéhuis Te Bouwen?
Video: Garage.Inspectieput.Garagedromen.3. 2024, Maart
Anonim

Je hebt een oude droom vervuld van een stuk land buiten de stad. Nu kun je een tuin aanleggen, een moestuin aanleggen, een huis bouwen, kortom, voet aan de grond krijgen. Om een privéhuis dat met uw eigen handen is gebouwd, lange tijd met geloof en waarheid te laten dienen, moet u het werk eraan in verschillende fasen verdelen.

Hoe een privéhuis te bouwen?
Hoe een privéhuis te bouwen?

instructies:

Stap 1

Selecteer een bouwproject. Als u besluit geld te besparen op specialisten en alleen een huis te bouwen, kiest u een uitvoerbaar project. Bepaal in hetzelfde stadium van welk materiaal je wilt bouwen. Bij het isoleren van hout en bakstenen zijn verschillende graden van thermische isolatie vereist, die de oppervlakte van het pand kunnen beïnvloeden.

Bereken de tijd die u aan de bouw kunt besteden. Ben je nog niet van gedachten veranderd over het besparen op bouwers?

Stap 2

Kom met een ontwerp. Denk na over de belangrijkste accenten van de tuin en het interieur, zonder in zeer subtiele details te treden.

Stap 3

Bereid de site voor op de fundering, maak deze schoon en egaliseer deze. Vul de fundering volgens het type dat in het project is geselecteerd. Zorg tegelijkertijd voor watervoorziening, gasvoorziening, elektra, riolering en ventilatie.

Stap 4

Muren bouwen. Maak voor elk materiaal, en in grotere mate voor baksteen, thermische isolatie.

Stap 5

Installeer binnenplaten. Ze zijn geprefabriceerd of monolithisch, en met monolieten is het gemakkelijker om ruimte te plannen en interieurdecoratie te maken.

Stap 6

Installeer een dak, dek af met een dak. Indien de zolderruimte gebruikt gaat worden als woon- of technische ruimte, zorg dan voor de warmtevoorziening.

Stap 7

Afwerkingswerkzaamheden uitvoeren. De materiaalkeuze hangt hier af van uw verbeeldingskracht en uw portemonnee.

Aanbevolen: