De Procedure Voor Het Gereedmaken Van Het Pand Voor Reparatie

De Procedure Voor Het Gereedmaken Van Het Pand Voor Reparatie
De Procedure Voor Het Gereedmaken Van Het Pand Voor Reparatie

Video: De Procedure Voor Het Gereedmaken Van Het Pand Voor Reparatie

Video: De Procedure Voor Het Gereedmaken Van Het Pand Voor Reparatie
Video: Bespuugd en uitgescholden stel heeft last van anti-homogeweld 2024, Maart
Anonim

De beslissing is genomen, het ontwerp is uitgevonden, de materialen zijn gekocht - dus de dag is aangebroken dat het tijd is om reparaties uit te voeren. Er is zoveel te doen, maar waar begin je? Om het pand klaar te maken voor renovatie, moet u een klein actieplan opstellen.

De procedure voor het gereedmaken van het pand voor reparatie
De procedure voor het gereedmaken van het pand voor reparatie

Allereerst is de kamer bevrijd van meubels. De overige meubels zijn gegroepeerd in het midden van de kamer en goed afgedekt met folie. Een normale benadering van de muren moet langs de gehele omtrek van de kamer worden gegarandeerd, evenals de mogelijkheid om reparatiewerkzaamheden uit te voeren over het gehele oppervlak van het plafond.

Als de vloer niet verandert, moet deze worden beschermd tegen verontreiniging.

De vloerbedekking is goed bedekt met schone vellen karton en er wordt plasticfolie op gelegd. Aangrenzende vellen folie moeten elkaar minimaal 10 cm overlappen. Om de bescherming van de vloerbedekking verder te verbeteren, kunt u de voegen van de folie lijmen met een brede tape.

Parket wordt op dezelfde manier ook bekleed, maar zal na reparatie in ieder geval gelust moeten worden. In het geval dat uw parket al herhaaldelijk is bijgewerkt met de schraapmethode, dan overleeft het een volgende update misschien niet, dan kunt u beter nadenken over het leggen van een nieuw parket of andere vloerbedekking.

Linoleum is gemakkelijk van vuil te wassen, maar het moet ook worden bedekt met een dikke film voor de duur van de reparatie.

Tijdens reparatiewerkzaamheden hopen stof en vuil zich op rond de hele omtrek van de kamer, dus u moet afdekken met een beschermende film, verzegeld met tape en plinten, als ze niet hoeven te worden vervangen. Je kunt plinten ook beschermen met plakband. In tegenstelling tot plakband kan het gemakkelijk van elk beschermd oppervlak worden verwijderd.

Decoratieve frames van schakelaars en stopcontacten moeten worden gedemonteerd en de stopcontacten en schakelaars zelf worden afgedicht met plakband. Uiteraard moeten alle elektrische circuits vooraf spanningsloos worden gemaakt.

Uiteraard zijn alle kroonluchters en lampen verwijderd. Als u tijdens de reparatiewerkzaamheden in een appartement woont dat wordt gerepareerd, moet de reparatie vanuit de verste kamer beginnen en geleidelijk naar de keuken gaan.

Aanbevolen: