Hoe Een Kogelkraan Kiezen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Kogelkraan Kiezen?
Hoe Een Kogelkraan Kiezen?

Video: Hoe Een Kogelkraan Kiezen?

Video: Hoe Een Kogelkraan Kiezen?
Video: Kogelkranen | Een korte uitleg over hun werking | Tameson 2024, Maart
Anonim

Kogelkraan is een soort pijpleidingklep. Het vergrendelingselement is bolvormig. Dit type kleppen is al begonnen te worden gebruikt voor verschillende bedrijfsomstandigheden in pijpleidingen waardoor aardgas en olie worden getransporteerd.

Hoe een kogelkraan kiezen?
Hoe een kogelkraan kiezen?

instructies:

Stap 1

Let bij het kiezen van een kogelkraan allereerst op het land van fabricage. Staat er een fout in de naam van het land, dan is het product nep. Het wordt aanbevolen om kranen aan te schaffen die in Italië zijn gemaakt. Kijk dan naar de kwaliteit van messing. De beste die momenteel beschikbaar is, is CW617N messing. Een nep kan een vergelijkbare inscriptie hebben en de kwaliteit van het gebruikte materiaal zal veel slechter zijn. Deze kranen zijn meestal goedkoop en licht van gewicht. Om de kosten te verlagen, gebruiken nepkraanfabrikanten gerecycled messing. Houd er rekening mee dat het een bedreiging kan vormen voor uw gezondheid. Vraag de verkoper om een conformiteitscertificaat voor het product.

Stap 2

Ballen van transformatorstaal kunnen worden gebruikt om het lichaam van namaakbeslag zwaarder te maken. De kraan wordt zwaarder, maar het staal roest snel. Het zal worden ontzegeld en zal eenvoudig ophouden met het vervullen van zijn basistaken. Het bepalen van de aanwezigheid van stalen onderdelen is eenvoudig. Gebruik hiervoor een gewone magneet. Soms is de bal van messing. Let in dit geval gewoon op het oppervlak. Het zal een spiegelachtige glans hebben, die wordt verkregen door diamantslijpen. Het oppervlak van de koperen bal mag niet troebel en ruw zijn.

Stap 3

Onder het handvat van de kraan moet een moer zitten, met behulp waarvan de pakkingbus wordt afgesteld. Let op de witte Teflon afdichtingen. Ze moeten goed kunnen bewegen ten opzichte van de stengel. Zwarte rubberen afdichtingen worden vaak geïnstalleerd in vervalsingen. Als er een lek ontstaat bij het gebruik van een kogelkraan, dan hoeft de moer alleen nog maar vastgedraaid te worden. Het moet goed op de afdichtring drukken. Er zijn verschillende overeenkomsten van spindelafdichtingen in nepkleppen. Ze houden het vast, maar de oliekeerringen drukken op dit moment niet. Dit heeft uiteindelijk geen invloed op de werking van de kraan.

Aanbevolen: