Hoe Maak Je Een Track?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Track?
Hoe Maak Je Een Track?

Video: Hoe Maak Je Een Track?

Video: Hoe Maak Je Een Track?
Video: HOE MAAK JE EEN TRACK? #4 | Hiphop ster in 5 stappen | NPO Zapp 2024, Maart
Anonim

Op elk huishouden, tuin of zomerhuisje staan meerdere bijgebouwen voor verschillende doeleinden. Het is noodzakelijk om paden van het huis naar deze gebouwen te leggen. Naast een puur praktisch doel zijn de rails een integraal onderdeel van het idee van de ontwerper en hebben ze ook een decoratieve functie. Als je huis van hout is, is er geen betere optie dan paden te maken van rondhout. Deze paden zijn goedkoop, praktisch en mooi.

Paden gemaakt van hout zien er het meest harmonieus uit naast een houten huis
Paden gemaakt van hout zien er het meest harmonieus uit naast een houten huis

instructies:

Stap 1

Begin met het markeren van het spoor. Bepaal de breedte van het pad op 80 cm Als je het pad niet in een rechte lijn legt, maar met veel bochten (bijvoorbeeld tussen fruitbomen), dan om de breedte over de hele lengte van het pad te behouden, gebruik de volgende methode. Spijker 2 lange spijkers op het bord op een afstand van 80 cm, bevestig er een stok aan, die de rol van een handvat zal spelen (je kunt het bord eenvoudig met spijkers aan de hark vastbinden). Nu, waar je van plan bent een baan te maken, rol gewoon dit bord. De spijkers laten sporen achter op de grond en je pad zal helemaal vlak zijn.

Stap 2

Verder, zonder de grenzen van de markering te overschrijden, verwijdert u de grond tot de diepte van de bajonet. Maak een lichte helling zodat er zich geen water ophoopt op de loopbrug. Stamp de bodem van de greppel aan.

Stap 3

Vul de bodem van de greppel met een kleine laag drainage van grind, steenslag (5-10 cm). Je kunt ook glazen flessen gebruiken. Een geweldige manier om grind of grind in een afvoer te vervangen. Natuurlijk moet deze laag al gelijk zijn, zonder helling, controleer het niveau.

Stap 4

Nu moet je bestratingsplaten maken van boomstammen, die je waarschijnlijk in elke tuin hebt waar je van tijd tot tijd oude bomen moet kappen. Snijd van deze stammen en dikke takken "pannenkoeken" met een hoogte van 10-15 cm (natuurlijk moeten alle segmenten even lang zijn). Het kan zowel in een rechte lijn als in een schuine lijn worden gesneden. In het eerste geval krijg je ronde "pannenkoeken", in het tweede - ovale met een interessant patroon van jaarringen. Het is beter om blokken van verschillende diktes te gebruiken, dan zal de baan interessanter en rijker blijken te zijn.

Stap 5

Als het coatingmateriaal klaar is, kun je beginnen met het decoreren van de coating. Plaats alle "pannenkoeken" die je hebt gezien door op het drainagepad te tikken. Vul alle openingen tussen de stronken met een vrijstromend mengsel - hetzelfde grind en zand. Het kan worden verdicht door water te geven.

Aanbevolen: