Snel Een Badhuis Bouwen?

Inhoudsopgave:

Snel Een Badhuis Bouwen?
Snel Een Badhuis Bouwen?

Video: Snel Een Badhuis Bouwen?

Video: Snel Een Badhuis Bouwen?
Video: DIERENPARADIJS BOUWEN! | Contentveen #3 | Iddo 2024, Maart
Anonim

Lange tijd gaan mensen in Rusland naar het badhuis. Voorheen was het een gelegenheid om te wassen, vuil te verwijderen en gewoon te ontspannen. Nu doet het badhuis dienst als amusementsfunctie. Als je een fervent liefhebber bent van zo'n rust, dan is het de moeite waard om een badhuis te bouwen bij je zomerhuisje. Dit zal enige fysieke en materiële investering vergen, maar, zoals ze zeggen, het doel heiligt de middelen.

Snel een badhuis bouwen?
Snel een badhuis bouwen?

instructies:

Stap 1

Dus, net als elk ander gebouw, begint het bad vanaf de fundering. Meestal is het gemaakt van tape en gemaakt van rode baksteen, puinsteen of gewapend beton. Maar het is beter om te weigeren van silicaat en rode sleufstenen. Ook is een houten fundering niet geschikt voor de bouw van een bad.

Stap 2

Daarna beginnen ze de muren op te richten. Je kunt elk materiaal kiezen, maar het is de moeite waard om een paar feiten te onthouden. De muren van baksteen, beton en steen zijn erg sterk maar koud. Bovendien verschijnt er condens op wanneer de temperatuur daalt, houten wanden zijn minder duurzaam, maar ideaal voor zo'n vochtige ruimte als een bad. Voor de bouw is het echter noodzakelijk om het hele oppervlak van het blokhut zorgvuldig uit te werken met een anti-rot antisepticum.

Stap 3

Als de muren er zijn, kunnen ze gestuukt worden. De overlap kan het beste worden gemaakt van droge houten planken. Het dak kan ook elk zijn: zeildoek, plank, leisteen, dakleer, riet, staal, riet of dakpan. Het hangt allemaal af van uw smaak en mogelijkheden.

Stap 4

Bij het maken van deuren is het noodzakelijk om zeer nauwkeurige berekeningen te maken, zodat het canvas vrij strak in de opening past. Maar tegelijkertijd is het de moeite waard eraan te denken dat de boom door water en stoom kan opzwellen en vastlopen in de doos. En tot slot het raam. In het bad is slechts één raam gemaakt, dat zich op een niveau van 1 meter van de vloer en lager moet bevinden. In dit geval wordt een dubbel frame geplaatst, waarbij de glazen op een afstand van 10-15 cm van elkaar zijn verwijderd.

Stap 5

Om ervoor te zorgen dat de warmte in de kamer blijft, moeten alle openingen tussen de frames worden afgedekt. Hiervoor is een gewone stopverf geschikt.

Stap 6

Het is ook de moeite waard om kunstmatige verlichting te overwegen, die 's avonds van pas zal komen. Gloeilampen en snoeren moeten goed worden beschermd tegen vocht.

Stap 7

Over het algemeen is het bad klaar. Het blijft om na te denken over het ontwerp en de grootte. Maar dat bepaalt ieder voor zich.

Aanbevolen: