Borden Verkopen?

Inhoudsopgave:

Borden Verkopen?
Borden Verkopen?

Video: Borden Verkopen?

Video: Borden Verkopen?
Video: Hoe verkoop je je eerste producten zonder bekendheid? 2024, Maart
Anonim

Vaak blijft er na aanleg of renovatie overtollig hout over. U kunt het verkopen als u een advertentiecampagne in de media voert. Planken zijn altijd in trek in de bouwmarkt, vooral als ze al droog zijn en direct klaar voor gebruik.

Borden verkopen?
Borden verkopen?

instructies:

Stap 1

Als je nog extra borden over hebt en van plan bent deze te verkopen, plaats dan een advertentie in de media. Neem contact op met uw lokale tv-kantoor, betaal voor de advertentie die op alle lokale en regionale tv-zenders wordt uitgezonden.

Stap 2

Geef in uw advertentie aan wat voor hout u verkoopt. Als het een mozaïekpatroon is, noteer dan de lengte, breedte, dikte, van welk hout het is gemaakt, droog of nat, met of zonder randen, hoeveel kubieke meter bent u bereid te verkopen en tegen welke prijs per kubieke meter. Geef dezelfde informatie als u een hakblok verkoopt. Zorg ervoor dat u uw telefoonnummer en het tijdstip waarop u contact kunt opnemen met de advertentie, vermeldt.

Stap 3

Naast televisie moet uw advertentie in alle regionale gedrukte media verschijnen. Vrijwel in elke regio zijn er speciale edities van kranten zoals "Buy-Sell", "Iz Ruk v Ruki", enz., waar advertenties van particulieren voor de aan- en verkoop van goederen worden geplaatst. Degenen die bouwen en repareren adverteren vaak voor de aankoop van droog hout, lezen de advertenties en, als u een geschikte vindt, belt u het opgegeven telefoonnummer.

Stap 4

Schrijf enkele advertenties voor de verkoop van whiteboards met de hand of op een afdrukapparaat. Plaats ze op alle billboards in uw stad of gemeente. Je kunt het op tape of gewone kantoorlijm lijmen. Controleer regelmatig of uw advertentie is opgelicht en werk deze indien nodig bij.

Stap 5

Heel vaak maken mensen zelf geïmproviseerde reclameborden in de buurt van supermarkten, waar het maximale aantal bezoekers komt. Als u uw advertentie daar plaatst, worden uw kansen om hout te verkopen aanzienlijk groter.

Stap 6

Vergeet niet dat boards een seizoensproduct zijn en dat je ze in het warme seizoen, zodra de zon warmer wordt en de sneeuw smelt, snel en voor de maximale prijs kunt verkopen. In de winter neemt de vraag naar bouwmaterialen af en is het veel moeilijker om ze te verkopen, dus als je geen haast hebt, stel de verkoop van de planken dan uit tot het voorjaar.

Aanbevolen: