Hoe Een Appartement In Oefa . Te Kopen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Appartement In Oefa . Te Kopen
Hoe Een Appartement In Oefa . Te Kopen

Video: Hoe Een Appartement In Oefa . Te Kopen

Video: Hoe Een Appartement In Oefa . Te Kopen
Video: Mijn buurt in Oefa, Rusland 2024, Maart
Anonim

Het kopen van uw eigen appartement is een van de belangrijke en langverwachte gebeurtenissen in het leven van elke persoon. Veel mensen denken dat de aankoop van woningen alleen bestaat uit papierwerk en geld inzamelen, maar elk geval heeft zijn eigen nuances. Als iemand zelf nieuwe hoogten begrijpt, juridische en marktsubtiliteiten bestudeert, vertrouwt iemand zijn bedrijf toe aan ervaren "haaien" op het gebied van het kopen en verkopen van onroerend goed.

Hoe een appartement in Oefa. te kopen
Hoe een appartement in Oefa. te kopen

Noodzakelijk

  • - het paspoort;
  • - geld om een appartement of een goedgekeurde hypotheek te kopen;
  • - geld om de diensten van een makelaar te betalen;
  • - kranten met advertenties voor de verkoop van een appartement;
  • - een computer met internettoegang.

instructies:

Stap 1

Als u gebruik maakt van de diensten van een huisvestingsbureau, moet u meer te weten komen over de reputatie en ervaring van de organisatie in de stad Oefa. Hoe meer goede recensies en ervaringen, hoe betrouwbaarder het bureau is. Naast makelaars bieden ook particuliere makelaars hun diensten aan bij de aankoop van een appartement. De beste onder hen moet ook worden gekozen op basis van de beoordelingen van vrienden en kennissen, altijd met uitgebreide werkervaring en werk van hoge kwaliteit. Makelaars helpen u bij het kiezen van het juiste appartement met de gewenste prijs en locatie. Zij zullen het appartement controleren op "schoonheid" en het benodigde pakket documenten ophalen. Een makelaar moet altijd in contact zijn, adviseren over interessante kwesties en begeleiden bij het inspecteren van appartementen.

Stap 2

Zelf een appartement vinden en kopen is een grote besparing in geld, maar een enorme verspilling van tijd. Het is de moeite waard om de zoektocht naar een appartement te beginnen met advertenties in kranten, themasites op internet, in reclameblokken op televisie, in stands op straat, enz. Populaire kranten in Ufa zijn From Hand to Hand Ufa, Bulletin of Real Estate en All Real Estate. Honderden advertenties voor woningverkoop worden gepubliceerd op sites zoals ufa.irr.ru, avito.ru/ufa, v-nedv.ru.

Stap 3

Bij het onderzoeken van een appartement moet u letten op de algemene staat van de behuizing - sanitair, elektrische bedrading, verwarmingssystemen, reparaties. Er moet duidelijkheid komen over de aanwezigheid van minderjarigen, arbeidsongeschikten, in het leger dienende of gedetineerde aandeelhouders. In geval van een positief antwoord is het noodzakelijk om een passende resolutie te eisen met een toestemming om te verkopen van de voogdij- en trustautoriteiten of een volmacht op naam van de verkoper van andere volwassen mede-eigenaren voor de verkoop van het appartement. Ook moeten mensen die getrouwd zijn een notariële toestemming hebben om een appartement van hun echtgenoot te verkopen. Het is raadzaam om aan prijsmonitoring te doen. De kosten van appartementen verschillen afhankelijk van in welk district van Oefa de woningen zich bevinden.

Stap 4

Reeds van de eigenaren van het appartement dat u leuk vindt, moet u worden gevraagd om alle documenten voor het appartement te tonen - een certificaat van eigendom, een kopie van het kadastrale paspoort, een uittreksel van het kadastrale plan en het huisboek, betaalde ontvangstbewijzen voor belastingen, energierekeningen. U moet ook duidelijk maken wie de kosten draagt voor het voltooien van de transactie, het bedrag van de aanbetaling, de deadline voor de vrijgave van de registratie en de volledige vrijgave van het appartement.

Stap 5

Als de documenten nog niet klaar zijn, moet de koper een aanbetaling achterlaten. De aanbetaling is een garantie dat de verkoper het appartement niet aan een ander zal verkopen. De deadline voor het verzamelen van de benodigde documenten en de dag van de transactie worden besproken.

Stap 6

De transactie wordt gedaan in de registratiekamer van de stad Ufa, gelegen op het adres: st. 50 jaar USSR, 30/5.

Aanbevolen: