Een Wasmachine Retourneren Return

Inhoudsopgave:

Een Wasmachine Retourneren Return
Een Wasmachine Retourneren Return

Video: Een Wasmachine Retourneren Return

Video: Een Wasmachine Retourneren Return
Video: КОП НА ПЛЯЖЕ. ЯНТАРНЫЙ. ИЮЛЬ 2021. BEACH METAL DETECTING IN YANTARNY 2024, Maart
Anonim

Door huishoudelijke apparaten te kopen, hoopt iedereen dat ze hem nog vele jaren van dienst zullen zijn. Maar dit gebeurt niet altijd - vrij vaak verschijnen defecten en storingen in de apparatuur onmiddellijk na de aankoop en de eigenaar probeert het kapotte product terug te brengen naar de winkel. Soms ontmoeten de winkelmedewerkers de klant halverwege en ruilen ze het defecte product om voor een nieuw, maar het komt voor dat de winkel weigert het product terug te nemen. Wat als je een wasmachine hebt gekocht maar deze kapot gaat voor het einde van de garantieperiode en je deze wilt retourneren?

Een wasmachine retourneren return
Een wasmachine retourneren return

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u weten welke goederen niet kunnen worden geretourneerd en geruild - dit zijn huishoudelijke apparaten, fotografische apparatuur, telefoons, muziekinstrumenten en andere soortgelijke apparatuur, waarin geen storing is. Als de wasmachine geen gebreken heeft en aan alle kwaliteitseisen voldoet, kun je hem niet retourneren om hem te veranderen naar een model van een ander bedrijf of een andere kleur.

Stap 2

Als er ernstige technische mankementen zijn geconstateerd in de wasmachine, kunt u deze retourneren of omruilen voor een soortgelijk product. Onder een ernstig technisch defect wordt verstaan een onherstelbare storing die kostbare reparaties vereist en het normale gebruik van de wasmachine belemmert.

Stap 3

Als het product functioneert, maar toch een klein gebrek heeft (bijvoorbeeld te luidruchtig wassen) dat u niet bevalt, kunt u het product retourneren voor reparatie onder garantie, en in dit geval is het onmogelijk om het product terug te sturen naar de winkel. U kunt de auto alleen terugbrengen naar de winkel als deze door een storing helemaal niet meer functioneert.

Stap 4

Naast technische mankementen zijn er ook fysieke mankementen in de techniek. U moet dergelijke defecten zorgvuldig in de winkel controleren, na het kopen van een wasmachine en het ondertekenen van de papieren. Als er spaanders en deuken op de auto zitten, zullen ze deze veranderen, maar als u al gebreken thuis opmerkt, is het niet mogelijk om te bewijzen dat ze niet het gevolg waren van een mislukte werking van de auto.

Stap 5

Als de winkelmedewerkers weigeren het defecte product terug te accepteren, kunt u hen een lijst tonen van wettelijk toegestane ruilen en retourneren van goederen, en ook uw wens om geld te ontvangen voor het defecte product wettelijk rechtvaardigen als u niet tevreden bent met de omruiling van een wasmachine voor een model van vergelijkbare kosten.

Stap 6

Probeer geen documenten te verliezen voor de aankoop van huishoudelijke apparaten - als u geen ontvangstbewijs of bestelling hebt die de aankoop van een wasmachine in deze winkel bevestigt, kunt u moeilijkheden ondervinden bij het retourneren van de goederen.

Aanbevolen: