Rode Wijnvlekken Verwijderen

Rode Wijnvlekken Verwijderen
Rode Wijnvlekken Verwijderen

Video: Rode Wijnvlekken Verwijderen

Video: Rode Wijnvlekken Verwijderen
Video: Alleen dit werkt tegen rode wijnvlek / red wine stains how to remove 2024, Maart
Anonim

Tijdens een feestelijk feest kan er een onaangename verrassing ontstaan in de vorm van rode wijnvlekken. Eén onzorgvuldige beweging en vuil verschijnt op de kleding, tafelkleed of bank, waardoor het uiterlijk van het product wordt bederven. Het is echter niet nodig om boos te worden en te denken dat het ding hopeloos verwend is, omdat er een groot aantal eenvoudige en betaalbare manieren zijn om dergelijke vlekken te verwijderen.

Rode wijnvlekken verwijderen
Rode wijnvlekken verwijderen

Onthoud dat hoe langer de vlek op het oppervlak van het product blijft, hoe moeilijker het zal zijn om het te verwijderen. Laat de wijn niet in de vezels van de stof trekken en uitdrogen. Dep onmiddellijk na het morsen van een drankje het oppervlak met een tissue en spoel af met schoon water. Als er wijn op kleding wordt gemorst, verwijder het dan en laat het weken in warm zeepsop.

Als de drank op de gestoffeerde meubels morst, bestrooi de vlek dan met tafelzout. Behandel de stof vervolgens met een oplossing van wasmiddel. Dep ten slotte het oppervlak af met een papieren handdoek.

Als er wijn op het tapijt wordt gemorst, dep de vlek dan met tissues. Wrijf in geen geval over het besmette gebied, anders zal het veel moeilijker zijn om het schoon te maken. Verwijder de wijn met lichte halen en druk op het servet.

Als het vuil in het tapijt is getrokken, neem dan een doek die de vloeistof goed opneemt. Vouw het een paar keer dubbel en plak het op de vlek. Druk stevig op de flap en wacht 3-5 minuten. Zo verwijder je vocht dat diep in de vezels is doorgedrongen. Soms is één procedure voldoende, maar soms moet u deze meerdere keren herhalen. Houd er rekening mee dat het niet wordt aanbevolen om voor dit doel gekleurde stof te gebruiken, omdat dit vlekken op het tapijt kan veroorzaken.

Als geen van de bovenstaande methoden voor u heeft gewerkt, gebruik dan waterstofperoxide. Deze methode is alleen geschikt voor witte kleding. Verdun het waterstofperoxide dus met water in een verhouding van 1:3. Verzadig de vlek met de oplossing en wacht een paar minuten. Dep vervolgens het behandelde gebied met een papieren handdoek. Herhaal de stappen totdat de vlek helemaal verdwenen is.

Aanbevolen: