Hoe Dierenhaar Uit Kleding Te Verwijderen?

Inhoudsopgave:

Hoe Dierenhaar Uit Kleding Te Verwijderen?
Hoe Dierenhaar Uit Kleding Te Verwijderen?

Video: Hoe Dierenhaar Uit Kleding Te Verwijderen?

Video: Hoe Dierenhaar Uit Kleding Te Verwijderen?
Video: Dingen weghalen met Inhoud Behouden (Photoshop) 2024, Maart
Anonim

Huisdieren zijn leuk, maar katten- en hondenhaar dat vastzit aan kleding, tapijten of meubels kan lastig zijn om er vanaf te komen. Om dit te doen, kunt u een van de verschillende methoden gebruiken, die het meest geschikt blijken te zijn.

Hoe dierenhaar uit kleding te verwijderen?
Hoe dierenhaar uit kleding te verwijderen?

Noodzakelijk

  • - roller voor het reinigen van kleding;
  • - latex handschoenen;
  • - stofzuiger;
  • - spons.

instructies:

Stap 1

Pak de kleding waarvan je de haren wilt verwijderen en hang ze aan een hanger. Dit zal haar reinigen veel gemakkelijker maken. Het is het beste om de kleding die moet worden schoongemaakt op te hangen in de badkamer waar het douchegordijn is bevestigd.

Stap 2

Neem een spons. Week het in heet water en knijp het vervolgens uit om zoveel mogelijk water af te voeren. Schrob de kleding van boven naar beneden, de wol blijft aan de spons plakken en verzamelt zich in kleine plukjes. Dit zal het verwijderen gemakkelijker maken. Als het niet mogelijk was om op deze manier alles te verwijderen, kunt u op andere manieren doorgaan met schoonmaken.

Stap 3

Doe latexhandschoenen aan. Laat ze over het oppervlak van het kledingstuk lopen - de wol blijft aan de latex plakken. Dit kan met rubberen handschoenen, ook katoenen handschoenen met rubberen coating op de handpalmen zijn geschikt. Bevochtig de handschoenen of het rubberen gedeelte van de handschoenen met een beetje water om de reinigingsefficiëntie te verhogen.

Stap 4

Neem een ballon, blaas deze op en veeg deze over het te reinigen oppervlak. Statische elektriciteit die op het oppervlak van de bal wordt opgewekt, verzamelt zelfs kleine, onopvallende haartjes. Spoel de bal af - de wol verzamelt zich in klonten en is gemakkelijker te verwijderen. Dan kan het hergebruikt worden.

Stap 5

Verwijder wol van kleding met een kleverige roller. Je kunt plakband gebruiken. Knip een stukje tape af en vang de plakkerige kant van de wol op. Wanneer het plakband moeilijk is om je kleding schoon te maken, verander het stuk dan in een nieuw stuk en blijf werken totdat je tevreden bent met de resultaten.

Aanbevolen: