Hoe Zich Te Ontdoen Van Wespen In Het Land?

Hoe Zich Te Ontdoen Van Wespen In Het Land?
Hoe Zich Te Ontdoen Van Wespen In Het Land?

Video: Hoe Zich Te Ontdoen Van Wespen In Het Land?

Video: Hoe Zich Te Ontdoen Van Wespen In Het Land?
Video: Wespen verwijderen 2024, Maart
Anonim

Het wegwerken van vervelende insecten is zelden eenvoudig. Wespen in deze zin zijn geen uitzondering. Ze zijn frequente gasten in zomerhuisjes, omdat: de daken van huizen en huisjes zijn een ideale plek voor hun nest, en fruit en bessen die op het grondgebied groeien, zijn het beste voedsel voor hen. Het is niet altijd mogelijk om vreedzaam met wespen om te gaan. Mensen hebben vaak de wens om van zo'n buurt af te komen.

Hoe zich te ontdoen van wespen in het land?
Hoe zich te ontdoen van wespen in het land?

De gemakkelijkste manier om van een wespennest af te komen, is in de lente, wanneer insecten net beginnen met het bouwen van hun huis. Op dit moment zijn er nog maar weinig en het nest zelf is niet groter dan een walnoot. Als je het op tijd vindt, kun je het nest onbevreesd doorsnijden en vernietigen. Wespen kunnen u geen kwaad doen. Aangekomen op de plaats waar hun huis was, zullen ze cirkelen en wegvliegen naar een andere plaats.

Een ander ding is dat als het nodig is om een wespenkolonie in de zomer te vernietigen, wanneer het nest wordt herbouwd, veel insecten rondcirkelen en agressief worden wanneer een persoon nadert. In dit geval is het het gemakkelijkst om speciale middelen te gebruiken, zoals Troapsil, Moskitol Bescherming tegen wespen, enz. Het nadeel van deze medicijnen kan sterke toxiciteit worden genoemd, dus moeten ze buiten woonruimten worden gebruikt. Er moet ook aan worden herinnerd dat het 's avonds nodig is om wespen te vergiftigen, wanneer ze allemaal 's nachts naar hun huis komen. Overdag sproeien zal weinig resultaat opleveren, aangezien de meeste wespen niet in hun nest zullen zijn, en wanneer ze terugkeren, zullen ze erg agressief worden en hun nest niet vinden.

Als het handig is om bij het wespennest te komen, kun je er een strakke zak of zak overheen gooien en de randen tegen de muur drukken. Dan moet je wat insecticide naar binnen spuiten en weer stevig aandrukken. De randen kunnen worden vastgezet met tape of een nietmachine. Na een uur kun je de zak verwijderen en het nest afsnijden.

Wanneer u nesten vernietigt, moet u aan uw eigen veiligheid denken. Strakke kleding met lange mouwen moet worden gedragen, handen moeten worden beschermd met handschoenen en het gezicht moet met een verband zijn.

Als er geen toegang tot het wespennest is, bijvoorbeeld wanneer het in het dak zit, kun je GetT gebruiken. Het komt in de vorm van een zalf. Gettom is nodig om het gat te smeren waardoor de wespen naar het nest gaan. Ze zullen een deel van het medicijn op hun poten met zich meebrengen en na een tijdje zal dit leiden tot het uitsterven van alle individuen.

Een andere manier is om een soort insecticide op de schil van de watermeloen te spuiten en deze naast het nest te leggen. De wespen zullen smullen van de traktatie en sterven. Het zullen er veel minder zijn, maar het nest blijft intact.

Wespen houden ervan om nesten te maken op de plaats van hun oude nederzettingen. Daarom is het na de vernietiging noodzakelijk om het nestbevestigingspunt in te smeren met azijn, kerosine of overschilderen met olieverf.

Aanbevolen: