Hoe Badstof Handdoeken Schoon Te Maken Terwijl Ze Zacht Blijven?

Inhoudsopgave:

Hoe Badstof Handdoeken Schoon Te Maken Terwijl Ze Zacht Blijven?
Hoe Badstof Handdoeken Schoon Te Maken Terwijl Ze Zacht Blijven?

Video: Hoe Badstof Handdoeken Schoon Te Maken Terwijl Ze Zacht Blijven?

Video: Hoe Badstof Handdoeken Schoon Te Maken Terwijl Ze Zacht Blijven?
Video: HAAR KRULLEN ZONDER HITTE // GEMAKKELIJKE TUTORIAL 2024, Maart
Anonim

De kwaliteit van het stuk wordt sterk beïnvloed door water. Voor dit proces is het beter om mineraal of gefilterd aan te vullen. Goede wasmiddelen zijn nodig - dit kan wasmiddel zijn of poeder voor delicate stoffen. De deeltjes zijn klein, dus ze zullen het weefsel niet beschadigen.

Hoe badstof handdoeken schoon te maken terwijl ze zacht blijven?
Hoe badstof handdoeken schoon te maken terwijl ze zacht blijven?

Verschillende factoren beïnvloeden of een wasbeurt effectief is.

Wasmodus:

Voor stretchen moet u de juiste modus selecteren. Geschikt voor dit type stof is 30-40 graden. Bij het wassen van producten met aanzienlijke vervuiling mag de temperatuur worden verhoogd tot 50 graden, maar niet meer. Stel voor het wasproces de modus in met het minimum aantal omwentelingen. Kokende badstofproducten zijn gecontra-indiceerd.

Stel voor machinaal wassen de delicate modus in, voor spoelen en centrifugeren - het minimaal mogelijke aantal omwentelingen. Voor delicaat wasgoed is het handig om een waszak te gebruiken. De lussen van het materiaal schuren dus niet tegen het binnenoppervlak van de machine en worden niet beschadigd. Als er een droger is, is het beter om er handdoeken in te doen na het wassen. Je kunt het gewassen wasgoed ook schudden om de vezels recht te trekken en op een vlakke ondergrond te laten drogen.

Handenwassen

Handwashanddoeken als volgt:

  • Vang warm water op en verdun het geselecteerde product erin.
  • Leg de handdoeken een half uur in een sopje.
  • Giet het water af, spoel de handdoeken af met water uit de douche, inclusief sterke druk.
  • Vang opnieuw warm water op, voeg zout toe om de badstof te pluizen.
  • Voer een spoeling uit. Als u met de hand afwast, moet u het water meerdere keren verversen. Als laatste moet het water na het uitwringen van de handdoeken schoon blijven.

Wring de handdoeken uit. Tijdens het uitknijpen van water hoeft het product niet te worden gedraaid om de vezels niet te beschadigen.

Je kunt ze ophangen in een droogruimte of op een goed geventileerde plek.

Hoe badstof handdoeken te wassen?

Kies in plaats van waspoeders voor speciale vloeistoffen. Hun oplossing in water is sneller en effectiever, en bij het spoelen wordt het volledig uitgewassen. Vloeibare wasmiddelen doen uitstekend werk met vuil.

Het gebruik van een kleine hoeveelheid azijn helpt de hardheid van het waswater te verminderen en verzacht de vezels van de stof. Hiervoor heb je een half glas heldere negen procent azijn op tien liter water nodig.

Droog- en strijkfuncties

Handdoeken kunnen automatisch worden gedroogd als een wasmachine is gebruikt. Voordat u handgewassen producten ophangt, schudt u ze goed - dit helpt de vezels recht te trekken.

Draaien

Spoel en wring handdoeken uit volgens de regels die op de productetiketten staan aangegeven.

Het strijken van badstof wordt niet aanbevolen - dit kan de villi beschadigen, waarna de handdoeken ruw aanvoelen en erg hard worden. Als het product decoratieve elementen bevat die je naar een aangenamere look wilt brengen, kun je deze apart strijken zonder gebruik te maken van steamers.

Aanbevolen: