Hoe Kies Je De Beste Parketplank?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je De Beste Parketplank?
Hoe Kies Je De Beste Parketplank?

Video: Hoe Kies Je De Beste Parketplank?

Video: Hoe Kies Je De Beste Parketplank?
Video: Hoe leg je zwevend parket? 2024, Maart
Anonim

Bij het voorbereiden om reparaties te starten, is het noodzakelijk om een hoogwaardige vloerbedekking te kiezen. Parketkarton is hiervoor de beste keuze, hiermee kun je tegen een betaalbare prijs natuurlijke materialen gebruiken zonder aan kwaliteit in te boeten.

Hoe kies je de beste parketplank?
Hoe kies je de beste parketplank?

Waar te beginnen?

Een mooie vloer is erg belangrijk om de inrichting van een ruimte een complete uitstraling te geven. Een slecht gekozen vloerbedekking kan de compositie volledig vernietigen en devalueren. Op een mooie parketvloer ziet zelfs een bescheiden omgeving er duur en representatief uit, terwijl in combinatie met een slechte en lelijke vloer de meest verfijnde meubels hun uitstraling verliezen. Parketplaat zal helpen om het budget te halen en in kwaliteit te winnen - de prijzen ervoor zijn vrij democratisch.

Om niet te worden verward met de keuze, niet in de war te raken in de verscheidenheid aan vloermaterialen en de beste parketplaat te kiezen, moet u eerst de vloermarkt bestuderen. Hiervoor kunt u internetten of op excursie gaan naar een bouwmarkt. In de meeste gevallen bieden bouwsupermarkten dergelijke diensten aan en adviseren ze potentiële kopers graag.

Specialisten-adviseurs kunnen het verschil en de voordelen van de gepresenteerde soorten laminaat voor een parket-, parket- en parketplaat helder uitleggen, ze zullen helpen om het benodigde volume te berekenen, en wanneer u besluit om te kopen, zullen zij het leveren aan de plaats. Op afspraak kunnen de vakmensen de bekleding leggen. Ze zullen het ongetwijfeld veel sneller en beter doen dan een onbekwame en onervaren amateur.

Constructie van parketplaten

Parketplaat is een nogal gecompliceerde structuur. Het bestaat uit verschillende lagen, wat de prijs aanzienlijk verlaagt, dit is het belangrijkste verschil met massief parket. De toplaag is gemaakt van dunne platen massief hout. In het midden van de parketplank worden verlijmde naaldhoutkrullen gelegd en de onderste laag is multiplex en dient als een stijve basis voor de parketplank. Dit vergroot zijn kracht vele malen, en het is in staat om meer dan een dozijn jaar trouw te dienen zonder schade aan zijn uiterlijk, als het op de juiste manier wordt neergelegd en gewetensvol wordt verzorgd.

Hoe kies je de beste parketplank?

Afhankelijk van de kosten van de materialen die bij de creatie zijn gebruikt, zal de parketplaat enkele verschillen in kwaliteitskenmerken hebben. Voor de beste dure en duurzame modellen worden kostbare houtsoorten gebruikt. Deze omvatten moeraseik, palissander, buxus en enkele andere.

In meer betaalbare prijscategorieën van parketplanken worden walnoot, kersen, grenen, wengé, essen en andere meer democratische materialen gebruikt. Er zijn verschillen in de bevestiging van het bord: in verschillende modellen wordt een tong of slot gebruikt, die met speciale lijm aan elkaar wordt gelijmd en bovendien wordt neergeslagen.

Afhankelijk van het model kunnen de vergrendelingssystemen voor het bevestigen van de parketplaat afzonderlijk worden verkocht - dit punt moet ook van tevoren worden vastgesteld om onnodige tijdverspilling te voorkomen en zenuwcellen te sparen tijdens de reparatie.

Aanbevolen: