Hoe Een Goedkoop Huis Te Bouwen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Goedkoop Huis Te Bouwen?
Hoe Een Goedkoop Huis Te Bouwen?

Video: Hoe Een Goedkoop Huis Te Bouwen?

Video: Hoe Een Goedkoop Huis Te Bouwen?
Video: Wat doet de huizenmarkt de komende 20 jaar? 2024, Maart
Anonim

Veel mensen die zomerhuisjes hebben, bouwen er huizen op. Als het gezin niet het geld heeft om een groot huis op de site te bouwen, dan kun je het je veroorloven om een kleine structuur te bouwen. Een klein landhuis wordt als een budgetoptie beschouwd.

Hoe een goedkoop huis te bouwen?
Hoe een goedkoop huis te bouwen?

instructies:

Stap 1

Je kunt beginnen met het bouwen van een klein, bescheiden, maar toch gezellig huis. De kosten zijn misschien niet erg hoog. Eerst moet je oude frames vinden. Ze zijn nodig voor de muren. Het is goed mogelijk dat er na de ingrijpende renovatie van het appartement goede vloerdelen zijn gebleven. Ze zullen ook van pas komen. Gebruikte leisteen kan op het dak worden geplaatst. Het blijft alleen om schuimblokken te vinden. Ze zullen ook in actie moeten worden gebracht.

Stap 2

U moet beginnen met de constructie van de fundering. Het landhuis zal een bescheiden formaat hebben, daarom zal het gewicht niet zo groot zijn. Een zuilvormige fundering is hiervoor het meest geschikt. Om een zuilvormige fundering te plaatsen, moet u hout, steen, baksteen en beton inslaan. Om de omsnoering te voltooien, moet u een balk gebruiken met een doorsnede van 70 × 120 millimeter. Het gaat veel langer mee als het wordt verwerkt. Eerst moet je alkyd-impregnering aanbrengen, en dan kun je afdekken met "Penetex". Het hout na een dergelijke verwerking zal niet bang zijn voor vocht en schimmel. Het is vermeldenswaard dat het onmiddellijk de kleur van een prachtig hout zal aannemen. De bevestiging gebeurt met geperforeerde platen.

Stap 3

Nu kunt u beginnen met het hoofdwerk. Bereid het niveau van tevoren voor. Met zijn hulp moet u de stutten instellen en vastzetten met afstandhouders. Zorg ervoor dat u het bovenste harnas maakt. Vervolgens kunt u het nokgedeelte voorbereiden. Om ervoor te zorgen dat de spanten er goed tegenaan passen, moeten op elk L-vormige groeven worden uitgesneden. Daarna wordt de fixatie uitgevoerd. Voor de vervaardiging van spanten en nok zijn geschaafde planken van 35 × 150 centimeter vereist.

Stap 4

Daarna kun je beginnen met het plaatsen van de wanden. Het is beter om ze van oude frames te maken. Eerst moet je beginnen met het verwijderen van oude verf. Daarna wordt het hout behandeld met een antisepticum en schilderen. Vervolgens kunt u de wanden monteren. Als er niet genoeg frames voor de muren waren, moeten de resterende lege gebieden worden bedekt met OSB-platen. Indien mogelijk bouwt u het beste één wand geheel uit OSB. Het zal mogelijk zijn om er iets aan op te hangen in huis.

Aanbevolen: