Hoe Kom Je Erachter Wie Er Is Geregistreerd

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Erachter Wie Er Is Geregistreerd
Hoe Kom Je Erachter Wie Er Is Geregistreerd

Video: Hoe Kom Je Erachter Wie Er Is Geregistreerd

Video: Hoe Kom Je Erachter Wie Er Is Geregistreerd
Video: Аналитика Tim Morozov. Как наказывают призраки... 2024, Maart
Anonim

Als u wilt weten wie er in een privéwoning of in een appartement staat ingeschreven, moet u de eigendomsbewijzen van deze woning of een registratiestempel in uw paspoort hebben waarop het adres van deze woonruimte staat vermeld. Informatie over registratie wordt niet bekendgemaakt aan onbevoegden

Hoe kom je erachter wie er is geregistreerd
Hoe kom je erachter wie er is geregistreerd

instructies:

Stap 1

Directe registratie vindt plaats op de paspoortafdeling van het gebied waar de woonruimte zich bevindt. Daar vult de registrerende persoon een document in dat wordt opgeslagen in het archief van het paspoortbureau.

Stap 2

Neem contact op met de afdeling paspoorten met een verklaring over de wens om informatie te ontvangen over iedereen die op de woonruimte is ingeschreven. Geef de reden op waarom je dit wilt doen.

Stap 3

Het paspoortkantoor geeft u mogelijk niet altijd dergelijke informatie, omdat er geen personen zijn die bevoegd zijn om deze handelingen uit te voeren. U kunt het beste contact opnemen met de beheerorganisatie, die de woonruimte op de balans heeft staan.

Stap 4

Neem contact op met de huisvestingsdienst. Schrijf een verklaring.

Stap 5

U krijgt een uittreksel uit de documenten waarin de registratiegegevens zijn ingevuld. Dit is een uittreksel van de kaart waarop de rekeningen van nutsbedrijven in rekening worden gebracht en een uittreksel uit het huisboek, dat in deze organisatie wordt bewaard.

Stap 6

Als u wilt weten wie er in een privéwoning staat ingeschreven, kunt u met een aanvraag contact opnemen met het paspoortbureau.

Stap 7

Het register van alle ingeschreven in particuliere huishoudens is in het huis register. Inschrijving vindt niet plaats zonder inschrijving in het huisregister.

Stap 8

Bij de verkoop van een huis of appartement worden op basis van deze documenten certificaten van al die uitgeschreven.

Aanbevolen: