Barkrukken Kiezen

Inhoudsopgave:

Barkrukken Kiezen
Barkrukken Kiezen

Video: Barkrukken Kiezen

Video: Barkrukken Kiezen
Video: De beste laptops voor scholieren en studenten 2024, Maart
Anonim

Barkrukken worden steeds meer een onderdeel van moderne interieurs en zijn niet alleen een kenmerk van drankbalies, maar vervangen ook traditionele stoelen naast hoge eettafels. Ze passen goed bij het interieurontwerp, gemaakt in verschillende stijlen - van fusion en minimalisme tot modern en hi-tech.

Barkrukken kiezen
Barkrukken kiezen

Hoe kies je de juiste barkrukken?

De combinatie van meubels uit verschillende stijlen in de kamer, waarvan het ontwerp in een andere stijl is gemaakt, is behoorlijk belachelijk. Om de juiste meubels te kiezen, stemt u daarom uw zoekopdracht af op de stijl van de hele keuken, tafel of bar.

Vergeet de kenmerken van barkrukken niet. Traditioneel zijn ze groter dan hun traditionele "broers", hebben een vrij kleine zitting, lage rugleuning of worden helemaal zonder verkocht.

Vanwege vergelijkbare kenmerken van dit type meubel, ziet het er zeer voordelig uit in een kleine kamer, bespaart het ruimte en neemt het niet veel ruimte in beslag. Een keuken met dergelijke stoelen ziet er bijna altijd modieus, zeer modern en ongelooflijk stijlvol uit.

In moderne meubelzaken is de keuze aan barkrukken en hun assortiment meestal erg groot. Waar moet je op letten? Wees allereerst consistent met de hoogte van uw tafel, waar de stoelen naast komen te staan. Ten tweede, let op de fabricagematerialen, zowel de structuur van het meubilair als de stoelen.

Meet de afstand van de vloer tot de onderkant van het aanrecht. Trek vervolgens 25-35 centimeter af van de resulterende afstand, ga akkoord met uw eigen voorkeuren. Het resultaat is de hoogte van de toekomstige stoel.

Stoelen zonder rugleuning kunnen nog meer ruimte besparen. Door het ontwerp van meubels te verminderen, wordt het verplaatsen in een kleine keuken gemakkelijker en, indien nodig, kunnen dergelijke stoelen gemakkelijk onder het aanrecht of de tafel zelf worden verborgen.

Door akkoord te gaan met de berekeningen, kunt u "berekenen" en het aantal benodigde stoelen. Meet gewoon de lengte van het aanrechtblad en deel het resultaat door 65. Het resultaat kan worden afgerond. Het cijfer is gelijk aan de hoeveelheid benodigde meubels.

Hoe barkrukken combineren met een specifieke stijl van de kamer?

Zoals hierboven vermeld, is de bepalende factor in deze kwestie de algemene stijl van de rest van de kamer en de rest van het meubilair erin.

De hightech keuken heeft verchroomde metalen meubelen. Geef de voorkeur aan de strikte en traditionele vorm van de stoelen, in kleuren - wit, grijs of zwart.

Wees voorzichtig bij het kiezen van ijzeren meubels. Vanwege het hoge gewicht is het moeilijk om het door de kamer te verplaatsen en kan het fabricagemateriaal de vloer bederven.

Stoelen van bamboe, rotan of hout passen perfect in het etno interieur. Hier worden natuurlijke tinten van natuurlijke kleuren als het meest geschikt beschouwd.

Als het ontwerp van de kamer is gemaakt in pop-art- of fusionstijlen, raden professionals aan de voorkeur te geven aan originele meubelmodellen van plastic, metaal, met lederen of fluwelen stoelbekleding.

Aanbevolen: