Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Thuis

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Thuis
Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Thuis

Video: Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Thuis

Video: Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Thuis
Video: Zeg Roodkapje, waar ga je heen? (Sprookjesboom muziekclip) 2024, Maart
Anonim

Nieuwjaar is een feestdag waar de meeste mensen van houden en waar ze naar uitkijken. Voor sommigen wordt het geassocieerd met nieuwe hoop en verwachtingen, maar voor anderen is het de enige gelegenheid om samen te komen met het hele gezin. Ze zeggen dat als je het nieuwe jaar ontmoet, je het zult doorbrengen, dus iedereen die van deze vakantie houdt, streeft ernaar om het op een speciale manier te ontmoeten. Maar hoe kun je geïnteresseerd zijn om nieuwjaar thuis te vieren?

Hoe nieuwjaar thuis vieren?
Hoe nieuwjaar thuis vieren?

instructies:

Stap 1

De eerste manier is een traditioneel feest. Voor sommigen lijkt zo'n feest misschien saai, maar toch heeft het bestaansrecht. Om het echter te diversifiëren, kunt u ongebruikelijke gerechten bereiden. Natuurlijk is Olivier een onveranderlijk attribuut van deze wintervakantie, maar je kunt ook dromen met andere gerechten. Of, als je bang bent om te experimenteren op het gebied van koken, geef de gerechten dan gewoon een ongewone uitstraling. Je kunt ook zoiets als een wenskoekje maken. Leg in elk van deze een stuk papier met een prettige wens, je gasten zullen aangenaam verrast zijn om het te vinden.

Stap 2

Geef een verkleedfeestje. Laat elk van uw gasten zich verkleden als een personage. Haal leuke vurige muziek op, bereid lichte maaltijden en drankjes zodat mensen hun dorst en honger kunnen lessen tussen de dansen door. Je kunt ook een aantal wedstrijden bedenken om je feest nog spannender en interessanter te maken, en je vrienden kleine cadeautjes geven om de wedstrijd te winnen. En nadat het klokkenspel uitgaat en een kleine vuurwerkshow opzet.

Stap 3

Thema feest. In wezen is het vergelijkbaar met een verkleedfeest, maar het belangrijkste verschil is dat de gasten in kostuums van een bepaald thema komen. Het thema van zo'n feestdag zou bijvoorbeeld de jaren 60 kunnen zijn. Dienovereenkomstig moeten de kleding in die stijl passen, evenals de muziek. Het zou leuk zijn om een retro look te geven aan de ruimte waar het feest zal plaatsvinden, of je kunt er een oriëntaals feest van maken. Drapeer de kamer met heldere, vloeiende stoffen, bied kussens aan in plaats van stoelen, in plaats van een eettafel, je kunt een lage tafel gebruiken of op de grond zitten, Arabische muziek aanzetten. Maak het menu ook in oosterse stijl. Veel zoetigheden en oosterse gerechten zullen uw vrienden en familie zeker bevallen. Of misschien weet jij of een van je gasten hoe je een buikdans moet uitvoeren, dan wordt het over het algemeen prachtig.

Stap 4

In Rusland, sinds de oudheid, op oudejaarsavond, vroegen mensen zich af, vooral jonge meisjes waren hier dol op. Waarom organiseer je geen avond vol waarzeggerij en voorspellingen? Zoek verschillende opties voor waarzeggerij op internet of boeken en probeer ze met je vrienden uit te geven. Neem het alleen niet serieus, want dit wordt gestart om van een gewone oudejaarsavond een magische te maken, en niet in alle ernst om te bepalen wat u en uw gasten in de toekomst te wachten staat.

Aanbevolen: