Hoe Een Oud Ding Te Updaten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Oud Ding Te Updaten
Hoe Een Oud Ding Te Updaten

Video: Hoe Een Oud Ding Te Updaten

Video: Hoe Een Oud Ding Te Updaten
Video: How to Fix Baking Errors problems with Normal Map in Marmoset Toolbag 2024, Maart
Anonim

Op elke leeftijd wil je er mooi en modieus uitzien, maar onze verlangens vallen niet altijd samen met de mogelijkheid om dit te doen. Met behulp van verbeeldingskracht kun je niet alleen oude dingen opnieuw maken, ze een moderne uitstraling geven, maar ook nieuwe kleding renoveren.

Hoe een oud ding te updaten
Hoe een oud ding te updaten

Het is nodig

  • - schaar;
  • - patronen;
  • - naalden van verschillende groottes;
  • - naaimachine;
  • - patronen;
  • - rolmaat;
  • - kleermakerskleurpotloden;
  • - stukjes stof;
  • - toepassingen van verschillende materialen;
  • - kralen;
  • - vlecht.

instructies:

Stap 1

Je kunt je kleding op verschillende manieren bijwerken, waaronder het veranderen van de stijl. Knip de blouse opnieuw en voeg een iets andere toon toe aan de hoofdkleur - hij zal er als nieuw uitzien. Als het niet mogelijk is om het armsgat te vergroten, verander dan de snit van de mouwen. Maak het breed door een inzetstuk in bijpassende kleur toe te voegen. Maak van dezelfde stof een kraag in een modieuze vorm. Verander de snit van de rok. Knip de bovenkant af en vervang deze door een juk van een geschikt materiaal, of maak een rok met een lage taille. Gerafelde jeans kun je inkorten door er een short van te maken.

Stap 2

Maak een modieuze zomerjurk van een saaie jurk, wrijf de mouwen af, verander het armsgat en de halslijn. Als de jurk aan de verkeerde kant rijker van kleur is dan aan de voorkant, is het raadzaam om hem om te draaien. De leeftijd van het product geeft niet alleen de stijl aan, maar ook de mate van slijtage van de kraag, manchetten en zakken. Je kunt een van twee dingen maken door jurken te kiezen die qua textuur en kleur vergelijkbaar zijn. Open voorzichtig oude zakken, maak de mouwen korter en knip deze stukken uit een andere jurk of nieuwe stof. De jurk ziet er anders uit als je de knopen en riem vervangt. Gebruik mooie kant-en-klare knopen of bedek ze zelf met satijn of fluweel.

Stap 3

Het kan gebeuren dat je favoriete kleding niet meer past. Als na het wassen dingen kort worden, maak dan van een jurk een rok en van een broek een broek. Breid de strakke, rechte jurk uit door een verticale sluiting in te voegen. Breng het in evenwicht met manchetten van hetzelfde materiaal om het eruit te laten zien als een enkel kledingstuk. Snijd het overtollige van het in de lengte uitgerekte product af en verwerk de randen zorgvuldig. Probeer versieringen te gebruiken: vlechtwerk, decoratief koord en accessoires.

Stap 4

Je kunt truien bijwerken met slechte kleuren. Versier een saaie trui met nieuwe details: borduurwerk met kralen of decoratieve biezen, en diversifieer een strikte trui met abstracte appliqué. Ook te gebruiken bij een vlek of gaatje. Door het defect te verbergen, wordt de applique een goed element in het ontwerp van uw kleding. Als de trui of jas van goede kwaliteit is, maar qua kleur niet bij je past, schilder deze dingen dan opnieuw.

Aanbevolen: