Wat Te Doen Als Je Schoenen Stinken?

Wat Te Doen Als Je Schoenen Stinken?
Wat Te Doen Als Je Schoenen Stinken?

Video: Wat Te Doen Als Je Schoenen Stinken?

Video: Wat Te Doen Als Je Schoenen Stinken?
Video: NOOIT meer last van stinkvoeten & schoenen! 👟| HANDIG 2024, Maart
Anonim

Vaak, vooral bij warm weer, komen er allerlei onaangename geuren uit schoenen. Hoe zich te ontdoen van hen?

Wat te doen als je schoenen stinken?
Wat te doen als je schoenen stinken?

Zweetgeur

Probeer je schoenen gewoon in een sopje of gewoon poeder te wassen. Als de situatie niet verandert, zet dan wat groene theezakjes, doe ze in je schoenen, wacht 20 minuten, spoel dan af met schoon water en laat drogen. Een andere manier is om stijfsel of babypoeder in je schoenen te doen. Verwijder na een paar uur de substantie uit de schoen en spoel deze af met gewoon poeder.

De karakteristieke geur van leer (kunstleer)

Om van deze geur af te komen, voeg je zout of frisdrank toe aan je schoenen (voor zwarte schoenen kun je gemalen actieve kool gebruiken). Laat je schoenen 's nachts op het balkon staan, stofzuig je schoenen 's ochtends.

Geur van schimmel en vocht

Haal de inlegzolen uit de schoenen, neem een stuk katoenen doek (ter grootte van een binnenzool) gedrenkt in azijn, doe dit een paar minuten in de schoenen, was de schoenen vervolgens in een sopje en droog ze af. Gebruik geen oude inlegzolen - koop nieuwe. Gemalen koffie helpt ook: zet het 8 uur in je schoenen en maak ze vervolgens schoon met een stofzuiger.

Als de kat de pantoffels heeft gemarkeerd

Spoel de schoenen eerst af met afwasmiddel, dompel vervolgens een kleine handdoek in de wodka, wring ze goed uit en steek ze in de schoenen. Verwijder na 20 minuten de doek, bevochtig deze opnieuw met wodka en herhaal de procedure. De urinegeur moet verdwijnen.

Aanbevolen: