Hoe Zich Te Ontdoen Van Zweetgeur Uit Kleding

Inhoudsopgave:

Hoe Zich Te Ontdoen Van Zweetgeur Uit Kleding
Hoe Zich Te Ontdoen Van Zweetgeur Uit Kleding

Video: Hoe Zich Te Ontdoen Van Zweetgeur Uit Kleding

Video: Hoe Zich Te Ontdoen Van Zweetgeur Uit Kleding
Video: Transpiratievlekken uit je kleding verwijderen 👚 Schoonmaken met Marja Middeldorp 2024, Maart
Anonim

Veel mensen hebben last van overmatig zweten. Noch anti-transpirant, noch een douche, noch kleding gemaakt van natuurlijke materialen zal u van deze problemen redden. Zweet zelf ruikt niet. De geur wordt veroorzaakt door bacteriën die zich op het lichaam en natte kleding hebben afgezet. En zelfs wassen is niet altijd in staat om dingen terug te brengen naar hun vroegere frisheid.

Hoe zich te ontdoen van zweetgeur uit kleding
Hoe zich te ontdoen van zweetgeur uit kleding

Het is nodig

  • -witte waszeep;
  • -azijn;
  • -mangaan;
  • -zout;
  • -citroenschillen;
  • - oliën van salie, eucalyptus, dennen;
  • - kruidenafkooksels.

instructies:

Stap 1

Vuil is gemakkelijker te verwijderen als het zo vroeg mogelijk wordt gedaan. Deze alledaagse regel is van toepassing op elk vuil ding, en vooral kleding die naar zweet ruikt. Daarom, als je veel zweet, was je kleding dan meteen na één keer dragen. Het zal dus veel gemakkelijker zijn om haar frisheid terug te geven. Als er een onaangename geur komt van artikelen die niet vaak gewassen kunnen worden (trui, jas, sweatshirt), draag dan een dun T-shirt of T-shirt gemaakt van natuurlijke stoffen. Maar verander het elke dag. Anders zal de geur overgaan op bovenkleding.

Stap 2

Week een met zweet doordrenkt kledingstuk in water voor het wassen. Wrijf de vuile plekken in met witte waszeep. En pas na een uur stuurt u de kleding naar de wasmachine. Gebruik gewoon poeder en glansspoelmiddel. Droog dingen alleen buiten. Het droogt dus snel en ventileert perfect.

Stap 3

Als je liever met de hand wast, voeg dan een beetje azijn toe aan het water om te spoelen. Dit geldt voor lichte dingen. En was donkere kleding met een zwakke oplossing van kaliumpermanganaat (kaliumpermanganaat). Deze methode om van de onaangename geur van zweet af te komen, werd populair in de Sovjettijd en is nog steeds populair bij veel huisvrouwen.

Stap 4

Gebruik een zoutoplossing om onaangename geurtjes uit met zweet doordrenkte kleding te verwijderen. Dit geldt voor producten gemaakt van linnen, katoen, zijde. Meng een eetlepel zout met een glas water en wrijf met dit mengsel de vlekken in.

Stap 5

Het is beter om problemen te voorkomen dan er lang en aanhoudend (en meestal zonder succes) mee te worstelen. Daarom, als een gewone douche, anti-transpiranten, natuurlijke stoffen u niet helpen, moet u de recepten van uw grootmoeder onthouden. Was 's morgens en' s avonds je oksels met een afkooksel van verse berkenbladeren, haver, gerst, eikenschors, rozenbottels.

Stap 6

Voeg tijdens het baden citroenschillen toe aan het water. Je kunt ook een bad maken van salie, eucalyptus, dennenolie. Meng ze in gelijke verhoudingen en voeg een paar druppels van dit geurmengsel toe aan warm water of douchegel.

Aanbevolen: