Waar Bedtextiel Kopen

Inhoudsopgave:

Waar Bedtextiel Kopen
Waar Bedtextiel Kopen

Video: Waar Bedtextiel Kopen

Video: Waar Bedtextiel Kopen
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, Maart
Anonim

Een goede nachtrust is een garantie voor uw volledige leven en efficiëntie. En het hangt op zijn beurt af van hoe comfortabel het voor u is om te slapen en in het bijzonder van het beddengoed. Het moet niet alleen aangenaam zijn voor het lichaam, maar ook mooi en duurzaam zijn en zijn uiterlijk behouden tijdens frequente wasbeurten. De keuze en aanschaf van de stof waaruit het bedlinnen wordt genaaid is een plezierige en verantwoorde aangelegenheid.

Waar bedtextiel kopen
Waar bedtextiel kopen

Welke stof te kiezen voor het naaien van beddengoed be

Als u besluit zelf een beddengoedset te naaien, moet u, voordat u alles koopt wat u nodig heeft, beslissen van welke stof u het wilt naaien. Allereerst moet het alleen natuurlijk zijn. Voor normaal, dagelijks gebruik zijn katoenen stoffen geschikt: calico, chintz, cambric, flanel, etc. - Dit zijn de traditionele materialen waaruit beddengoed wordt genaaid.

Ze zijn niet duur, maar voldoen tegelijkertijd goed aan de eisen die je van een goede nachtrust moeten voorzien: ze laten perfect lucht door, nemen vocht op, wassen goed en vervormen niet tijdens het wassen, strijken en zijn behoorlijk duurzaam. Meer "plechtig" en duurzamer zijn satijn, jacquard en perkal. Linnen is bijzonder sterk en duurzaam. Buiten concurrentie, ook qua kosten, zijde, die de huid in de winter verwarmt en in de zomer verkoeling geeft als het in contact komt met dergelijk linnen.

Van de katoenen stoffen is satijn vooral sterk; deze stoffen zijn meestal ontworpen voor 200 wasbeurten zonder kwaliteitsverlies.

Hoeveel materiaal is er nodig?

Bereken hoeveel materiaal je nodig hebt om het benodigde beddengoed te naaien. Het is erg handig om een stof te gebruiken met een breedte van 2,20 m, in dit geval hoeft u deze niet te naaien en ontstaan er geen naden op uw lakens en dekbedovertrekken. U hoeft alleen rekening te houden met de breedte van het bed en voor het naaien van het laken en dekbedovertrek neemt u 3 breedtes en voegt u nog eens 150-200 cm toe aan de zoom. Bereken het stofverbruik voor het naaien van kussenslopen afzonderlijk, rekening houdend met de grootte van de kussens.

Waar materiaal kopen om beddengoed te naaien be

Het is niet altijd mogelijk om materiaal voor het naaien van beddengoed te kopen in gewone Tkani-winkels. Maar vreemd genoeg worden in kleine winkels op centrale markten vaak natuurlijke stoffen van Russische fabrikanten verkocht, bedoeld voor het naaien van beddengoed, waaronder katoen, linnen, gemengde stoffen, bijvoorbeeld katoensatijn met zijde. Er is een ruime keuze aan kleuren, waaronder u altijd degene kunt kiezen die bij uw slaapkamerinrichting past.

Geef bij het kiezen van stoffen de voorkeur aan materialen van Russische fabrikanten, hoge kwaliteit onderscheidt zich door producten die bijvoorbeeld worden aangeboden door Ivanovo-fabrieken.

Speciale stoffen voor het naaien van beddengoed kunnen worden gekocht op internet, op sites die materialen aanbieden die zowel in Rusland zijn gemaakt als in landen waar katoen wordt verbouwd - India, Pakistan. Op internet kunt u ook linnen stoffen van Wit-Russische makelij kopen, van hoge kwaliteit en zeer duurzaam.

Aanbevolen: