Wat Te Doen Als Schoenen Je Voeten Verven?

Inhoudsopgave:

Wat Te Doen Als Schoenen Je Voeten Verven?
Wat Te Doen Als Schoenen Je Voeten Verven?

Video: Wat Te Doen Als Schoenen Je Voeten Verven?

Video: Wat Te Doen Als Schoenen Je Voeten Verven?
Video: 35 GEMAKKELIJKE HACKS OM EEN TWEEDE LEVEN TE GEVEN AAN UW KLEREN EN SCHOENEN 2024, Maart
Anonim

Het probleem van schoenen die verfvlekken op de voeten achterlaten, komt tegenwoordig steeds vaker voor. Dit komt door gewetenloze fabrikanten. Als u echter de "gelukkige" eigenaar van zo'n paar wordt, wees dan niet ontmoedigd! Er is een kans om alles op te lossen.

Wat te doen als schoenen je voeten verven?
Wat te doen als schoenen je voeten verven?

Wat te doen als schoenen je voeten verven?

Als de schoen de voeten kleurt, betekent dit dat deze defect is. Daarom heb je alle reden om van de winkel waar je het hebt gekocht, een terugbetaling voor de aankoop te eisen. Hiervoor mogen de schoenen echter niet worden gedragen. Je moet ook je kassabon bij je hebben. In geval van weigering kunt u een aangetekende brief schrijven aan de dienst consumentenbescherming. Op basis van de resultaten van een onafhankelijk onderzoek wordt een beslissing genomen.

Houd er rekening mee dat als de schoen alleen de hiel van de voet bevlekt, dit als normaal wordt beschouwd, het defect is de kleuring van de hele voet.

U moet betalen voor het onderzoek, maar het bestede geld moet worden teruggegeven door een rechterlijke uitspraak. Het belangrijkste is om alle bonnen op te slaan en bij de koffer te voegen. U kunt er zeker van zijn dat de rechtszaak in uw voordeel zal zijn, maar helaas zal het lang duren. U kunt uw voornemens in de winkel kenbaar maken, zodat de manager begrijpt wat de gevolgen zijn van weigering om aan uw wettelijke verplichting te voldoen.

Om een dergelijk probleem te voorkomen, adviseren experts om schoenen te kiezen waarvan de binnenkant een lichte tint heeft (beige of wit). Als de binnenkant gekleurd is, wees dan voorbereid op vlekken op je voeten tijdens hitte of regen. Als u niet van schoen wilt wisselen, kunt u een van de vijf methoden gebruiken om van dit probleem af te komen.

Top 5 manieren om uw probleem met voetvlekken op te lossen

Er zijn 5 remedies om van verkleurde voeten af te komen:

Professionele middelen voor het fixeren van verf. Je kunt ze kopen in gespecialiseerde winkels. De meest populaire bedrijven die dergelijke fixeermiddelen produceren, zijn Salamander, Saphir, Tarrago.

Talk of was. Om dit te doen, moet u een van deze producten op de laars gieten of aanbrengen en in probleemgebieden wrijven.

Een azijn- of alcoholoplossing. Gebruik bij het behandelen van vlekken een zwakke oplossing (een mengsel van water met azijn/alcohol). Ga met een spons over de bevlekte plekken en droog ze af met een föhn. Deze procedure wordt aanbevolen om meerdere keren uit te voeren om een zichtbaar effect te bereiken.

U kunt een verfverwijderaar vinden in uw kunstwinkel.

Haarlak. Spray de binnenkant van de schoen meerdere keren, laat het drogen en herhaal het proces 3-4 keer. Nadat het behandelde oppervlak weer is opgedroogd, veegt u het af met een droge doek.

Verwijderaar voor verf. Deze tool wordt het meest gebruikt door kunstenaars. Let bij het kiezen van een oplossing op de geur, deze moet nauwelijks waarneembaar zijn. De ideale optie zou een borstelverwijderaar zijn, het is praktisch geurloos en het meest zacht voor het schoenmateriaal.

Aanbevolen: