Hoe Maak Je Een Sticker Plat?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Sticker Plat?
Hoe Maak Je Een Sticker Plat?

Video: Hoe Maak Je Een Sticker Plat?

Video: Hoe Maak Je Een Sticker Plat?
Video: 3 Ways to Make DIY Stickers | Using Stuff You Have At Home! 2024, Maart
Anonim

Vaak blijkt bij het kopen van een nieuw ding dat het niet eenvoudig is om het etiket ervan te verwijderen: de sticker zit zo sterk vast dat het niet mogelijk is om het tot het einde af te scheuren - er blijft een onaangename markering van de lijm achter. Een paar eenvoudige tips helpen u bij het oplossen van dit probleem.

Hoe maak je een sticker plat?
Hoe maak je een sticker plat?

Het is nodig

  • - nagellakremover/oplosmiddel;
  • - warm water / haardroger.

instructies:

Stap 1

Je kocht een gloednieuw ding en ging geïnspireerd naar huis om er met volle teugen van te genieten. Maar hier is de ergernis - het label zit stevig vast. Om het gehate stuk papier pijnloos te verwijderen, onderzoekt u eerst het gekochte artikel zorgvuldig. Dit kan u helpen bij het kiezen van een reinigingsmethode.

Stap 2

Als je aankoop van glas, porselein of een materiaal is dat niet bang is voor vocht, dan kun je veilig experimenteren. De gemakkelijkste manier is om het te wassen met afwasmiddel. Maar zoals u weet, betekent de eenvoudigste manier niet de meest effectieve. De sticker denkt er niet eens af te komen? Laat het dan een tijdje in heet water staan. De meeste labels kunnen na deze procedure moeiteloos worden verwijderd. Overigens kan een soortgelijk effect worden bereikt door de sticker te verwarmen met een haardroger.

Stap 3

Als de lijm op de etiketten zo sterk is dat je het niet met gewoon water aankunt, gebruik dan verschillende chemicaliën. Er is vast wel een nagellakremover in huis (dit is een universeel iets). U kunt ook proberen het oppervlak van het product in te wrijven met benzine uit aanstekers, aceton of thinner. Vind je bovenstaande niet, neem dan een kijkje in de keuken. Neem een fles zonnebloemolie en smeer het met lijm bevlekte gebied royaal in. Wacht even, neem dan een droge doek en veeg het product af.

Stap 4

Als het om plastic voorwerpen gaat, ga dan niet overboord met de temperatuur van de vloeistof waarin je ze onderdompelt. Plastic potten, borden, warmwaterkruiken kunnen hun vorm verliezen. Dan is het niet nodig om het etiket af te scheuren. Gebruik ook geen verschillende oplosmiddelen voor felgekleurde producten. Anders loop je het risico het mooie patroon samen met de lijmresten te verwijderen.

Aanbevolen: