Soorten Gespiegelde Binnendeuren

Soorten Gespiegelde Binnendeuren
Soorten Gespiegelde Binnendeuren
Anonim

Gewoon glas is een onveilig materiaal. Een harde klap zal het mooie oppervlak veranderen in een stapel scherven, die gewond kunnen raken. Deze risicofactor weerhoudt veel mensen ervan om spiegeldeuren te kopen. Nu zijn de spiegels echter bedekt met een sterke zelfklevende film - hierdoor kunnen de fragmenten niet worden verspreid. Een moderne spiegelplaat is veel sterker dan ruiten, ze zijn veel veiliger.

Soorten gespiegelde binnendeuren
Soorten gespiegelde binnendeuren

Klapdeuren

Het ontwerp van dergelijke deuren hangt af van de interieurstijl die u leuk vindt. Liefhebbers van klassiekers zullen dol zijn op deuren met ovale, rechthoekige of andere spiegelinzetstukken. Het frame zelf kan worden gemaakt van hout, metaal, plastic. De deur kan aan de ene kant worden gespiegeld en aan de andere kant - van een heel ander materiaal. Bovendien zijn scharnierende spiegeldeuren gemaakt met twee of één vleugel.

Vouwdeuren

Het systeem in de vorm van een "boek" of "accordeon" is universeel, het is geschikt voor een eetkamer, bibliotheek, persoonlijk kantoor. Dit ontwerp is veel zuiniger dan gewone draaideuren. Tegelijkertijd verlies je geen kostbare centimeters ruimte bij de ingang. De vleugel beweegt langs de geleiders - het lijkt op de vouwdeuren van een bus. Nog steeds kunnen spiegeldeuren worden gebruikt als mooie scheidingswanden.

Spiegelende schuifdeuren

Een speciaal rolmechanisme zorgt voor een soepele beweging van het lemmet en beschermt het glas tegen stoten bij het openen. Deze oplossing is ideaal voor het afbakenen van ruimte. Dergelijke spiegeldeuren worden vaak gebruikt voor kleedkamers die in een nis zijn gerangschikt.

Gespiegelde binnendeuren

Deze deuren zijn geschikt voor een slaapkamer of badkamer. Maar als ze geschikt zijn voor de stijl van het interieur, kunnen ze in elke andere kamer worden gebruikt. Het weerkaatste zonlicht maakt de kamer ruimer, veel helderder. Bovendien hoef je geen ruimte opzij te zetten voor een wandspiegel.

Tegenwoordig is het zo eenvoudig om te kiezen voor schuifdeuren met spiegel, vouw- of schuifdeur, zodat ze op wonderbaarlijke wijze het interieur van uw huis zullen veranderen en decoreren!

Aanbevolen: