Hoe Maak Je Een Draad Recht?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Draad Recht?
Hoe Maak Je Een Draad Recht?

Video: Hoe Maak Je Een Draad Recht?

Video: Hoe Maak Je Een Draad Recht?
Video: Hoe kan je een verkeerd geplooide draad weer recht maken 2024, Maart
Anonim

Als u besluit om een product van een soort draad te maken, moet u het rechttrekken voordat u aan het werk gaat. Volg deze stappen om gelijk materiaal te krijgen.

Hoe maak je een draad recht?
Hoe maak je een draad recht?

instructies:

Stap 1

De eerste en meest effectieve manier: maak eerst de draad voorzichtig recht met uw handen, plaats deze op een vlakke en harde ondergrond, bijvoorbeeld op een tafel, en plaats er vervolgens een metalen staaf of een ander vlak en hard voorwerp op. Rol het op de tafel zodat de draad beweegt, naar beneden gedrukt door de bar. Na meerdere van dergelijke doorgangen kan een zeer goed resultaat worden bereikt.

Stap 2

Om een zachte draad recht te trekken, steekt u het ene uiteinde ervan in een bankschroef en klem en steekt u het andere uiteinde in de boorkop van een handboor. Draai de boor een paar slagen en de draad zal snel recht worden.

Stap 3

Je kunt een eenvoudig zelfgemaakt apparaat gebruiken: sla een paar spijkers in een plankje op zo'n afstand dat de draad er nauwelijks doorheen kan. Trek vervolgens meerdere keren aan de draad tussen de spijkers. Je krijgt snel het gewenste effect.

Stap 4

Traditionele methode. Leg de korte stukjes draad op een harde, liefst metalen ondergrond, tik met een hamer in de plooien en trek de draad eronder. IJzer- of aluminiumdraad moet worden rechtgetrokken met een metalen hamer en zachter, zoals koper, met een hamer.

Stap 5

U kunt ook de volgende methode proberen: Bind het ene uiteinde van een lange draad aan de deurkruk en trek er vervolgens stevig aan met uw tang. Snijd daarna het gewenste, meest rechtgetrokken segment af. Bind de draad niet vast aan losjes bevestigde voorwerpen zoals een batterij.

Stap 6

U kunt ook een buis nemen die lang genoeg is, iets groter dan het stuk draad, en deze er dan voorzichtig doorheen trekken. Als je geen geschikte buis bij de hand hebt, boor dan een gat met de juiste diameter in een dik stuk hout en trek de draad er doorheen.

Aanbevolen: