Hoe De LG-airconditioner Aan Te Zetten Voor Verwarming?

Inhoudsopgave:

Hoe De LG-airconditioner Aan Te Zetten Voor Verwarming?
Hoe De LG-airconditioner Aan Te Zetten Voor Verwarming?

Video: Hoe De LG-airconditioner Aan Te Zetten Voor Verwarming?

Video: Hoe De LG-airconditioner Aan Te Zetten Voor Verwarming?
Video: Zelf je airco plaatsen met de hulp van een vakman. 2024, Maart
Anonim

Schakel hiervoor de HEAT-knop op de afstandsbediening van de airconditioner in. Als gevolg hiervan zou een zonvormig pictogram op het scherm moeten verschijnen. Stel vervolgens de gewenste temperatuur in.

Hoe de LG-airconditioner aan te zetten voor verwarming?
Hoe de LG-airconditioner aan te zetten voor verwarming?

Van het vroege voorjaar en vaak tot het late najaar brengen zomerbewoners al hun vrije tijd door in tuinhuizen en op percelen. Niet iedereen besluit zelf kapitaalverwarming uit te voeren, aangezien hij slechts een paar maanden in het huis woont en niet de mogelijkheid heeft om veel geld in dit bedrijf te investeren. Verwarmen met elektrische kachels is ook onmogelijk vanwege de beperking van het elektriciteitsverbruik door gebrek aan capaciteit. Wat moeten zomerbewoners doen in een koel voor- en najaar?

Wat is het voordeel van verwarmen met airconditioning?

In de regel bestaan de muren van landhuizen uit lichtgewicht constructies, aan de binnenkant licht geïsoleerd en aan de buitenkant versierd met decoratieve lijsten. Dergelijke muren kunnen de temperatuur vasthouden, maar niet accumuleren. Een alternatief voor hoofdverwarming is airconditioning: door dit apparaat in verschillende ruimtes te installeren, kun je verschillende temperaturen instellen en tegelijkertijd energie besparen. Naast de lage kosten van verwarming met airconditioning, heeft een dergelijk systeem nog een ander pluspunt: het vermogen om de temperatuur op een comfortabele temperatuur te brengen.

Doordat er een grote hoeveelheid lucht door de warmtewisselaar wordt geperst, bereikt de kamertemperatuur al snel een comfortabele waarde. Sommige airconditioners zijn ook uitgerust met een overspanningsbeveiliging, wat vooral belangrijk is in een vakantiedorp met een onstabiele stroomvoorziening. Daarnaast is de airconditioner in staat om automatisch de ingestelde temperatuur aan te houden. Dat wil zeggen, het apparaat hoeft alleen op warmte of koude te worden ingesteld, de vereiste temperatuurparameters in te stellen en het bestaan ervan te vergeten.

Hoe het apparaat voor verwarming te installeren?

Om dit te doen, moet u de afstandsbediening van de lg-airconditioner nemen en, door de "MODE"- of "HEAT"-knop te schakelen, ervoor zorgen dat een pictogram in de vorm van een zon op het scherm verschijnt. Verdere acties bestaan alleen uit het instellen van het vereiste temperatuurregime. Houd er rekening mee dat warme lucht niet onmiddellijk zal blazen. Het duurt ongeveer 5 minuten voordat de verwarmingsfunctie op volle capaciteit werkt.

Het nadeel van deze verwarmingsmethode is dat het ongewenst is om de airconditioner in te schakelen bij een temperatuur buiten het raam onder 0 ° C. Om een normale werking bij lage temperaturen te garanderen, moet u ervoor zorgen dat de condensafvoer wordt verwarmd, omdat het condensaat dat in de buitenunit wordt gevormd in de afvoer stroomt en daar bevriest en een plug vormt. Daarna is de gehele buitenunit van binnenuit bedekt met ijs. Als gevolg hiervan kan de ventilator falen; bovendien mag men in dergelijke omstandigheden geen effectieve verwarming van de airconditioner verwachten.

Aanbevolen: