Hoe Een Huis Te Isoleren Van Schuimblokken?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Huis Te Isoleren Van Schuimblokken?
Hoe Een Huis Te Isoleren Van Schuimblokken?

Video: Hoe Een Huis Te Isoleren Van Schuimblokken?

Video: Hoe Een Huis Te Isoleren Van Schuimblokken?
Video: Kruipruimte isolatie 2024, Maart
Anonim

Schuimbetonblokken zijn een zeer warm en goedkoop materiaal. Ze combineren alle kwaliteiten van baksteen en hout. Ze zijn onbrandbaar. Het klimaat in het schuimblokhuis is heerlijk. Zodat er zich geen condensatie op het oppervlak van de muren van het huis vormt door een verandering in temperatuur - de muren moeten worden geïsoleerd en beschermd tegen vocht. Je kunt een huis op verschillende manieren isoleren.

Hoe een huis te isoleren van schuimblokken?
Hoe een huis te isoleren van schuimblokken?

Het is nodig

  • - dampremmend materiaal
  • - thermisch isolatiemateriaal
  • -reiki
  • -deuvel

instructies:

Stap 1

Meestal wordt buitenmuurisolatie gebruikt. Met een goed uitgevoerd werk is de behoefte aan interne isolatie volledig afwezig.

Stap 2

Buitenmuren kunnen worden geïsoleerd met verschillende isolatiematerialen. Voor schuimblokken wordt meestal polystyreenschuim of minerale wol gebruikt. Beide producten hebben uitstekende thermische isolatie-eigenschappen.

Stap 3

Bij isolatie met geëxpandeerd polystyreen, lijm het aan de muur met speciale lijm en verstevig het extra met pluggen.

Stap 4

Een extra isolerende eigenschap wordt geleverd door gips dat op het vaste versterkte gaas wordt aangebracht. Het pleisteren kan een jaar na voltooiing van de bouw worden uitgevoerd. Deze periode is nodig voor de volledige krimp van het gebouw. De aangebrachte pleister kan barsten zonder te krimpen en zal moeten worden afgedekt of opnieuw gedaan.

Stap 5

Wanneer u met minerale wol isoleert, moet u alle buitenmuren bedekken en deze met regelmatige tussenpozen vastspijkeren met lamellen.

Stap 6

U kunt een huis ook isoleren van schuimblokken met schuimblokken met een lage dichtheid die worden geproduceerd voor isolatiewerkzaamheden. Om dit te doen, bedek je het huis eenvoudig en maak je het naar eigen goeddunken af.

Stap 7

Het is noodzakelijk om niet alleen de muren van het huis te isoleren, maar ook de buitenzijde van het plafond, de fundering en de kelder.

Stap 8

Bedek in de kelder de muren, fundering en vloer met dampremmend materiaal. Bevestig er een laag warmte-isolerend materiaal aan, die u naar eigen inzicht kiest.

Stap 9

Het buitenste deel van het plafond kan worden geïsoleerd met een driedubbele beschermlaag. Leg eerst een dampremmend materiaal, een thermisch isolatiemateriaal erop en weer een dampscherm over alles heen. Een dergelijke isolatie houdt op betrouwbare wijze niet alleen warmte vast, maar voorkomt ook het optreden van condensatie.

Aanbevolen: