Hoe Bouw Je Een Tuinhuisje Met Barbecue

Inhoudsopgave:

Hoe Bouw Je Een Tuinhuisje Met Barbecue
Hoe Bouw Je Een Tuinhuisje Met Barbecue

Video: Hoe Bouw Je Een Tuinhuisje Met Barbecue

Video: Hoe Bouw Je Een Tuinhuisje Met Barbecue
Video: Hoe bouw je een overkapping? 2024, Maart
Anonim

Elke zomerbewoner denkt er vroeg of laat aan om een tuinhuisje te bouwen. Het prieel is immers een plek voor bijeenkomsten met vrienden en familie. En soms gewoon een plek voor eenzaamheid, die zo ontbreekt in een lawaaierige drukke stad. Voor liefhebbers van feesten en grote gezelschappen is een tuinhuisje met barbecue het meest geschikt. Dan is de barbecue niet afhankelijk van de grillen van het weer.

Hoe bouw je een tuinhuisje met barbecue
Hoe bouw je een tuinhuisje met barbecue

instructies:

Stap 1

Kies dus een plaats voor het toekomstige tuinhuisje, teken het plan, bepaal de grootte. Maak markeringen op de grond.

Stap 2

Verwijder de bovenste laag aarde en schik de fundering van het tuinhuisje. Meestal wordt het gemaakt op palen gemaakt van baksteen, hout of asbestcementpijp. Vergeet je foundation niet waterdicht te maken. Behandel houten palen met bitumen of teer. Graaf gaten in de grond op het niveau van bevriezing van de grond (50-70 cm). Giet grind of puin in de gaten voor een betere afwatering. Plaats de geselecteerde pilaren, vul ze met beton. Controleer strikt het niveau van hun verticaliteit.

Stap 3

Maak de funderingsband met een houten balk 50x100 mm, controleer de horizontaalheid van de balk, bevestig deze met houtschroeven. Waar het hout elkaar kruist, maak sneden, selecteer kwarten. Versier de vloer - de basis van het tuinhuisje. Als je een barbecue wilt maken in het tuinhuisje, dan kan de vloer het beste worden gemaakt van straatstenen of gestort met beton, voor een grotere brandveiligheid.

Stap 4

Installeer het prieelframe op de voltooide fundering. Zet de structuur vast met zelftappende schroeven. Installeer het dak. Dakmateriaal kan dakspanen, hout, metalen platen zijn.

Stap 5

Versier het prieel van binnenuit, dek de tafel en stoelen eromheen. Bevestig op de juiste plaats op de vloer een metalen plaat en installeer er een vuurpot op. Bevestig de vuurpot stevig aan de vloer om onbedoeld kantelen te voorkomen.

Vergeet de brandveiligheidsregels niet bij het gebruik van de barbecue.

Aanbevolen: