Hoe Installeer Ik Een Gaashekwerk?

Inhoudsopgave:

Hoe Installeer Ik Een Gaashekwerk?
Hoe Installeer Ik Een Gaashekwerk?

Video: Hoe Installeer Ik Een Gaashekwerk?

Video: Hoe Installeer Ik Een Gaashekwerk?
Video: Giardino GARDENPLAST plaatsen - NL 2024, Maart
Anonim

Een gaashekwerk is erg populair bij zomerbewoners en pluimveestallen. Het gaas wordt in verschillende soorten geproduceerd, maar metalen en gegalvaniseerde exemplaren zijn het meest gewild vanwege hun lage kosten. Het plaatsen van het hekwerk kan zeer snel worden gedaan. Het is het beste om het gaas met twee personen uit te rekken. De levensduur van het net is minimaal 10-15 jaar.

Hoe installeer ik een gaashekwerk?
Hoe installeer ik een gaashekwerk?

Het is nodig

  • -Rabitz
  • -pilaren
  • -spijkers of draad
  • - scharnieren aan de poort
  • -lasapparaat

instructies:

Stap 1

Installeer palen rond de omtrek van het hek op een afstand van 4-6 meter. Alle pilaren kunnen worden geïnstalleerd, maar meestal worden houten of metalen pilaren geïnstalleerd.

Stap 2

Begin met het trekken van de rol vanaf de buitenste paal. Als de paal van hout is, bevestigt u deze met spijkers aan de paal. Het kan met draad aan een metalen paal worden bevestigd, maar het is beter om speciale bevestigingsmiddelen aan de paal te lassen door te lassen.

Stap 3

Van bovenaf moet het gaas worden bevestigd aan een metalen staaf, hoek of draad. Sommige hechten zich eenvoudig aan een overgeslagen dwarsplank. Het kan met spijkers op een houten oppervlak worden bevestigd. Op de ijzeren - met draad of speciaal gelaste bevestigingsmiddelen.

Stap 4

Als bij het plaatsen van de overspanningen het gaas langer of korter moet worden gemaakt, dan kan dit eenvoudig door de eindlijn te draaien of vice versa een extra gaas in de uiterste lijn te weven. Het belangrijkste bij het verlengen is om de randen van het gaas gelijkmatig met elkaar uit te lijnen.

Stap 5

Om de poort te installeren, maakt u een poortrooster van houten latten of ijzeren versterking, bedek het met een net en installeer het op de scharnieren.

Stap 6

Aan de onderkant moet het gaas ook worden bevestigd aan metalen of houten dwarsbalken.

Stap 7

Trek stevig aan het gaas. Als je het losmaakt, zakt het hek door.

Stap 8

Als je een metalen gaas hebt gekocht, moet het worden geverfd om het metaal tegen corrosie te beschermen.

Aanbevolen: