Hoe Maak Je Een Deur Naar Het Badhuis?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Deur Naar Het Badhuis?
Hoe Maak Je Een Deur Naar Het Badhuis?

Video: Hoe Maak Je Een Deur Naar Het Badhuis?

Video: Hoe Maak Je Een Deur Naar Het Badhuis?
Video: Een gewaxte draad maken (3 manieren) 2024, Maart
Anonim

Heel wat mensen dromen van een bad in hun buurt. Het is echter niet alleen nodig om een badhuis te bouwen, maar ook om het goed uit te rusten. Er moet veel aandacht worden besteed aan de deur. De deur voor het bad kan met de hand worden gemaakt. Het lijkt erop dat het maken van een deur niet moeilijk is, maar deze activiteit heeft veel subtiliteiten waarmee rekening moet worden gehouden.

Hoe maak je een deur naar het badhuis?
Hoe maak je een deur naar het badhuis?

instructies:

Stap 1

Om de warmte in het bad beter vast te houden, moet u kleine deuren maken. De saunadeur moet aanzienlijk kleiner zijn dan de deur van de woonkamer. De latei moet op een hoogte van 150 centimeter van de vloer worden geplaatst, in sommige gevallen zelfs lager. De drempel moet meer dan 15 centimeter hoog zijn en de afstand van de stijl tot de stijl moet ongeveer 70 centimeter zijn. Eenvleugelige deuren die naar buiten openen zijn zeer geschikt voor een bad. Tussen de stoomkamer en de wasruimte moet u een deur zonder drempel maken. De afstand van de rand van de deur tot de vloer moet ongeveer 5 centimeter zijn.

Stap 2

De saunadeur is gemaakt van planken. Ze moeten in één laag worden neergeslagen. Buiten moet warmte-isolerende bekleding worden gemaakt. Styrofoam, watten, touw, vilt, matten enzovoort zijn zeer geschikt voor stoffering. De thermische isolatielaag moet bedekt zijn met kunstleer en vastgezet met multiplex. Ook zijn kunststof- en vezelplaatplaten zeer geschikt om te bevestigen.

Stap 3

We bevestigen een warmte-isolerende rol langs de randen van de bekleding. Dun vilt is het beste voor de roller. Vervolgens zijn we bezig met het beschermen van de deuren tegen de effecten van stoom. Lijnzaadolie is goed ter bescherming. Om ervoor te zorgen dat de deur geen destructief effect heeft, omhullen we het binnenoppervlak met speciaal vochtbestendig multiplex. Dit triplex wordt in bijna elke bouwmarkt verkocht.

Stap 4

Saunadeuren kunnen worden gemaakt van twee houten frames. In dit geval moet de ruimte ertussen worden opgevuld met licht warmte-isolerend materiaal. Er moet een dampremmende laag worden gebruikt om het oppervlak dat constant wordt blootgesteld aan dampen te beschermen. Op deze laag kunnen dunne planken worden genageld. De deur moet worden afgesteld. Na aanpassing past het precies tegen de stijlen en de drempel.

Aanbevolen: