Hoe Maak Je Een Plank In Een Bad?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Plank In Een Bad?
Hoe Maak Je Een Plank In Een Bad?

Video: Hoe Maak Je Een Plank In Een Bad?

Video: Hoe Maak Je Een Plank In Een Bad?
Video: How to Make a Tufted Headboard 2024, Maart
Anonim

De plank is geïnstalleerd in het stoombad en in de wascompartimenten. Het moet gemaakt zijn van loofbomen. De beste houtsoort voor de opstelling van de plank en de decoratie van het bad zelf is linde, populier en espen. Dergelijk materiaal warmt snel op en verbrandt het lichaam niet bij hoge temperaturen.

Hoe maak je een plank in een bad?
Hoe maak je een plank in een bad?

Het is nodig

  • - testikels van hardhout;
  • - schroeven;
  • - boren.

instructies:

Stap 1

Bepaal waar de plank moet worden geïnstalleerd. In het wascompartiment is het beter om het tegen een vrije muur te plaatsen, breed en lang te maken (over de hele muur).

Stap 2

De testers moeten geschaafd worden geïnstalleerd, zelfs, zonder scheuren en knopen. Beter nog, installeer het in de groef zodat er geen gaten zijn.

Stap 3

De afstand tot de vloer moet comfortabel in het gebruik zijn. Iedereen kiest een afstand die handig is voor zijn gezin.

Stap 4

In sommige gevallen worden de planken vastgezet met staanders op de vloer. Maar deze optie is niet erg handig bij het schoonmaken van de kamer, dus het is beter om de planken rechtstreeks aan de muur te bevestigen zonder ruimte op de vloer in beslag te nemen.

Stap 5

Zaag stevige stukken hout uit dezelfde houtsoort als de overkapping zelf. Hun lengte moet overeenkomen met de breedte van de plank. Bevestig het hout aan de zijwanden en installeer de planken. Vergeet niet dat de structuur moet worden versterkt.

Stap 6

Meet de afstand van de voorste plank van de plank tot de achterwand, rekening houdend met de helling om de structuur te versterken. Zaag extra blokken over deze lengte uit en verstevig ze aan de zijkanten en in het midden van de plank. Het resultaat is een driehoekige structuur die robuust genoeg is om veel gewicht te dragen.

Stap 7

De plank in de stoomkamer is op een vergelijkbare manier gemaakt, rekening houdend met de plaats waar de stoom naar buiten komt. Het moet zo worden geïnstalleerd dat de stoom na het geven niet direct op de planken valt. Als dit niet is voorzien, zul je je verbranden door te stomen.

Stap 8

Er moet een bank onder de plank worden geplaatst voor eenvoudige reiniging. Ga op de banken zitten, buig uw benen terwijl u comfortabel zit en zet de zijstangen op deze afstand vast om de bank op te zetten. Maak een bank van één plank. Dit is voldoende voor een comfortabele houding tijdens het wassen.

Aanbevolen: