Hoe Scheidingswanden In Een Houten Huis Te Maken?

Inhoudsopgave:

Hoe Scheidingswanden In Een Houten Huis Te Maken?
Hoe Scheidingswanden In Een Houten Huis Te Maken?

Video: Hoe Scheidingswanden In Een Houten Huis Te Maken?

Video: Hoe Scheidingswanden In Een Houten Huis Te Maken?
Video: Een woning opknappen deel 2 Tussenwand met gipsplaat maken Clip 2024, Maart
Anonim

In een houten huis is het vrij eenvoudig om sterke en betrouwbare scheidingswanden te maken. Elke partitie is een zelfdragende structuur. Het wordt overal en in elke richting op een plaat van gewapend beton geïnstalleerd. Om met uw eigen handen een scheidingswand te maken, is het noodzakelijk om vooraf rekening te houden met alle vereisten van sterkte en weerstand tegen mechanische belasting.

Hoe scheidingswanden in een houten huis te maken?
Hoe scheidingswanden in een houten huis te maken?

instructies:

Stap 1

In een houten huis kun je het beste houten scheidingswanden plaatsen. Voor een dergelijke partitie is het noodzakelijk om het hoofdframe te maken. Het wordt uitgevoerd vanuit rekken met een doorsnede van 60 * 90 millimeter. Tussen het bed en het opzetstuk worden rekken geplaatst. Het frame moet aan beide zijden worden omhuld met halfafgewerkte spaanplaat. De dikte van de plaat moet minimaal 25 millimeter zijn. Daarna wordt pleisterwerk gedaan tot het chippen. Bedden en sproeiers moeten zijn gemaakt van balken met een doorsnede van 60 * 110 millimeter. Ze kunnen ook worden gemaakt van platen met randen met een breedte van 140 millimeter. De standaard moet worden geïnstalleerd in een socket van ongeveer 25 millimeter diep.

Stap 2

Een dergelijke gipsafscheiding zal een dikte hebben van ongeveer 150 millimeter. Hij weegt ongeveer 92 kg/m2. Het gewicht is bijna gelijk aan dat van een plankvaste scheidingswand. Opgemerkt moet worden dat een dergelijke scheidingswand een goede geluidsisolatie heeft. Deze kwaliteit wordt bereikt door de luchtzakken.

Stap 3

Met plankendragers met een doorsnede van 40 * 100 mm kan een lichtgewicht ommanteling gemaakt worden. De constructie wordt 11 centimeter dik en weegt 70 kg/m2. Ten opzichte van een massieve planken scheidingswand heeft een lichtgewicht scheidingswand veel voordelen. Onder hen moet worden opgemerkt het gebruikte dunne zaagmateriaal en de verhoogde geluidsisolatie. Lichtgewicht scheidingswanden kunnen op dezelfde manier worden geïnstalleerd als houten scheidingswanden.

Aanbevolen: