Hoe Bevestig Je Een Veranda Aan Een Huis?

Inhoudsopgave:

Hoe Bevestig Je Een Veranda Aan Een Huis?
Hoe Bevestig Je Een Veranda Aan Een Huis?
Anonim

Een landhuis blootsvoets achterlaten en genieten van het mooie weer op een gezellig bankje is een veel voorkomend verschijnsel voor wie een veranda-uitbreiding heeft. Maar hoe zit het met degenen die het niet hebben? Het antwoord is simpel: bouw met beschikbare materialen en direct beschikbare tools.

Hoe bevestig je een veranda aan een huis?
Hoe bevestig je een veranda aan een huis?

instructies:

Stap 1

Bepaal de grootte en vorm. Er zijn geen duidelijke normen voor de constructie en het ontwerp van veranda's. Niemand houdt u tegen bij het ontwikkelen van de lay-out van het uiterlijk. Maar onthoud dat het, afhankelijk van de hoogte van het huis en de structuur van de muren, lang duurt voordat de veranda de hoofdstructuur in zijn ontwerp "kopieert", wat niet altijd gemakkelijk te implementeren is.

Stap 2

Selecteer de grootte van uw veranda. Afhankelijk van de taken die aan de uitbreiding zijn toegewezen, bepaalt u de lengte en breedte, schetst u grofweg op de grond hoe deze moet worden geplaatst, waar de uitgang eruit zal zien en volgens welk principe de treden zullen gaan.

Stap 3

Maak een speciale houten beugel voor de binnensteun van de veranda en de steunbalken voor de buitenkant. Bouw geen aparte fundering voor uw veranda. De kans is groot dat hij gaat drijven.

Stap 4

Plaats de vloerplanken niet te dicht bij elkaar, omdat dit water op de houten delen van de veranda achterlaat en het vervalproces versnelt.

Stap 5

Installeer een luifel om te voorkomen dat vocht de site binnendringt. Het is het beste om hetzelfde materiaal te kiezen voor het luifeldak als voor het hoofdgebouw. Een luifel kan een voortzetting zijn van de overhang van een van de dakhellingen, of u kunt een luifel met een originele vorm en ontwerp maken en deze vervolgens op de rekken en muren van het huis bevestigen.

Stap 6

Indien gewenst kan de veranda vanuit het huis worden bekleed en alleen worden verbonden met een omzoomd pad of minibrug. Dit geeft een zekere originaliteit aan uw huis. Van buitenaf lijkt zo'n veranda erg op het ontwerp van een groot kasteel met kleine torentjes.

Aanbevolen: