Hoe Scheuren In De Muur Op Te Lossen?

Inhoudsopgave:

Hoe Scheuren In De Muur Op Te Lossen?
Hoe Scheuren In De Muur Op Te Lossen?

Video: Hoe Scheuren In De Muur Op Te Lossen?

Video: Hoe Scheuren In De Muur Op Te Lossen?
Video: SCHEUREN IN PLAFOND REPAREREN ~ simpel trucje! 2024, Maart
Anonim

Na verloop van tijd begint het gebruik van gebouwen in hun muren scheuren en scheuren te vertonen, die beginnen te groeien. Als dit defect niet in de beginfase wordt gestopt, dreigt de situatie een echte tragedie te worden.

Hoe scheuren in de muur op te lossen?
Hoe scheuren in de muur op te lossen?

Het is nodig

Montagetape, cementmortel, gips, fittingen, staaldraad

instructies:

Stap 1

Scheuren in de muur dichten. Om dit te doen, moet u zowel de voeg als de metalen montagetape voorbereiden. De tape zal vervolgens fungeren als een raamwerk dat de mortel in de opening houdt. Neem de montagetape en hamer ermee in de holte van de spleet; voor de betrouwbaarheid kunt u de structuur aanvullen met fittingen (gebruikte elektroden zijn geschikt als fittingen).

Stap 2

Nadat deze stappen zijn voltooid, sluit u de opening aan de achterkant af met een plat voorwerp - dit wordt gedaan zodat tijdens het afdichtingsproces de mortel er niet uit de achterkant valt. Bedek de opening vanaf de vrije kant met een oplossing (het principe is hetzelfde als bij gips). Nadat u de oplossing hebt laten drogen, verwijdert u de pleister van de achterkant van de opening en egaliseert u de muur met gips. Werk is gedaan.

Stap 3

Scheuren in de muur dichten. Als je dit probleem niet op tijd aanpakt, zal de scheur in de loop van de tijd groeien. Volg deze stappen om er voor eens en voor altijd vanaf te komen. Gebruik een beitel om de scheur in alle richtingen te openen totdat je bij de stevige structuur van het materiaal komt.

Stap 4

Sla spijkers in de zijkanten (als de muur is gemaakt van een schuimblok, is dit gemakkelijk te doen, als het van een ander materiaal is, gebruik dan een ander gereedschap). De spijkers zullen dienen als een bos van de zijkanten van de scheur. Rijg een metalen draad tussen de spijkers. Nadat de spleet is geborduurd en vastgebonden, kunt u deze gaan verzegelen. Dit gebeurt met gips.

Aanbevolen: