Hoe Tafelzeil Te Lijmen?

Inhoudsopgave:

Hoe Tafelzeil Te Lijmen?
Hoe Tafelzeil Te Lijmen?

Video: Hoe Tafelzeil Te Lijmen?

Video: Hoe Tafelzeil Te Lijmen?
Video: Дерзкая пилотага по ДРЕВНИМ технологиям - часть 1 2024, Maart
Anonim

Tafelzeil is een synthetisch materiaal voor wanddecoratie, omdat het er mooi uitziet, maar het is vrij goedkoop. Het is de moeite waard om te weten over de technologie van het lijmen van tafelzeil, over alle fijne kneepjes van dit proces, zelfs voordat u besluit het materiaal thuis of in het land te lijmen.

Hoe tafelzeil te lijmen?
Hoe tafelzeil te lijmen?

instructies:

Stap 1

Om te bepalen hoeveel tafelzeil u nodig heeft, meet u de kamer op, dat wil zeggen dat het aantal te plakken stukken gelijk moet zijn aan het aantal meters muurlengte (u kunt geen rekening houden met raam- en deuropeningen).

Stap 2

Als de kamer eerder is geplakt, verwijder dan alle eerdere coatings volledig. Als er verf op de muren zit, bevochtig ze dan met water en verwijder de verf, het gips, de verf en droog ze vervolgens goed af.

Stap 3

Bereid de lijm voor zoals vereist door de instructies, laat het brouwen. Meestal gebruiken ze voor tafelzeilen "Bustilat" of "PVA".

Stap 4

Neem nu de tafelzeilen zelf en verdeel ze met lijm gelijkmatig over het hele gebied, zonder een enkel deel te missen, anders kunnen er luchtbellen ontstaan.

Stap 5

Lijm je het tafelzeil op een krijtwitkalk, breng dan eerst de lijm aan op de wanden met een handwielborstel, anders kan de laag bij het drogen achter op het pleisterwerk gaan liggen. Breng lijm aan op zowel de muur als het canvas en strijk het vervolgens glad met gaas.

Stap 6

Begin vanuit de hoek. Als u overlapt, richt u altijd de rand van het vel naar het raam. Breng de met lijm ingesmeerde doek van boven naar beneden aan, van het plafond tot de vloer. Gebruik een rol of doek om de randen glad te strijken en zorg ervoor dat het patroon op de aangrenzende panelen correct is uitgelijnd.

Stap 7

Lijm de tafelzeilstroken met een lichte overlap, bedek de randen goed. Gebruik een vochtige doek om de lijm die eruit is gekomen glad te strijken en weg te vegen. Neem stroken papier, vet deze in met behanglijm en breng aan over de gevormde naden. Nadat ze zijn opgedroogd, licht bevochtigen met water en verwijderen. Bevestig de bovenkant van het tafelzeil in het plafondgebied met stroken papier die qua kleur overeenkomen of juist een contrast creëren.

Aanbevolen: