Hoe Een Bedrijf Te Kiezen Voor De Installatie Van Kunststof Ramen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bedrijf Te Kiezen Voor De Installatie Van Kunststof Ramen
Hoe Een Bedrijf Te Kiezen Voor De Installatie Van Kunststof Ramen

Video: Hoe Een Bedrijf Te Kiezen Voor De Installatie Van Kunststof Ramen

Video: Hoe Een Bedrijf Te Kiezen Voor De Installatie Van Kunststof Ramen
Video: Kunststof Kozijnen Plaatsen | Vervangen Oude Kozijnen ( Montage & Afwerking ) 2024, Maart
Anonim

Kunststof ramen (PVC) winnen steeds meer aan populariteit bij de consument. Ze zijn relatief goedkoop (vergeleken met houten), gemakkelijk te gebruiken en gemakkelijk te onderhouden. Daarom zijn er nu een groot aantal bedrijven die kunststof ramen produceren en installeren. Hoe maak je de juiste keuze?

Een hoogwaardig kunststof raam zal u vele jaren van dienst zijn
Een hoogwaardig kunststof raam zal u vele jaren van dienst zijn

Componenten van de kwaliteit van een kunststof raam

Een hoogwaardig kunststof raam kan u meer dan een dozijn jaar trouw van dienst zijn. Het beschermt je tegen onnodig straatlawaai, laat het licht perfect door, houdt de warmte van je huis vast in de winter en beschermt je perfect tegen de verzengende hitte in de zomer. De kwaliteit van een kunststof raam bestaat uit vier factoren. Ten eerste is het profiel zelf belangrijk. Als het de controletests voor sterkte en vorstbestendigheid heeft doorstaan, zal het je jarenlang niet teleurstellen. Ten tweede is de kwaliteit van de productie zelf van groot belang, waar de kunststof ramen vandaan komen: hoeveel moderne apparatuur wordt daar gebruikt en wat is het niveau van professionaliteit van de specialisten die bij het werk betrokken zijn. Ten derde is de nauwkeurigheid van de metingen belangrijk. En tot slot, de factor die door velen als doorslaggevend wordt beschouwd, is professionele redactie. De keuze voor een bedrijf dat voor u een kunststof kozijn kwalitatief kan plaatsen speelt dan ook niet minder een rol dan de keuze voor een profiel, glaselement en beslag.

Een installateur van kunststof ramen kiezen

Zoals iedereen weet, is reclame de motor van de handel. Daarom is het niet de moeite waard om blindelings te vertrouwen op kleurrijke banners en krantenadvertenties, waarin de installateurs van kunststof ramen beloven een hoogwaardige installatie "goedkoop, efficiënt en in de kortst mogelijke tijd" te maken. Om een bedrijf te kiezen dat zijn werk met waardigheid zal doen, moet u een paar nuances onthouden.

De eenvoudigste optie is om te vertrouwen op de ervaring van familieleden of vrienden die de vensters met succes hebben geïnstalleerd en contact op te nemen met hetzelfde bedrijf. U zult niet alleen tevreden zijn met het resultaat, maar mogelijk ook korting krijgen - veel organisaties bieden een bonus aan klanten die zich tot hen wenden op aanbeveling van iemand anders.

Lees op internet beoordelingen van bedrijven die kunststof ramen installeren. De beoordelingen die worden weergegeven op de officiële websites van het bedrijf mogen niet worden vertrouwd - al het negatieve wordt snel verwijderd door de moderators. Betrouwbare informatie wordt op onafhankelijke forums geplaatst.

Bel het maximale aantal bedrijven dat zich bezighoudt met het plaatsen van PVC-ramen. Ontdek met wat voor profiel, dubbele beglazing en beslag ze werken, wat zijn de productietijden van ramen, hoe de installatie wordt uitgevoerd, wat de garantieperiode is, welke factoren van invloed zijn op de prijs van het bestelde raam. Neem contact op met het bedrijf voor licenties en certificaten. Als uw tijd het toelaat, kunt u specialisten van verschillende bedrijven uitnodigen om te meten en vervolgens de manager vragen om de kosten van de bestelde ramen te berekenen. U kunt dus het prijsbeleid van verschillende bedrijven vergelijken.

Bezoek het kantoor van de installateur voor meer informatie dan telefonisch beschikbaar is. Daar kunt u kennis maken met de monsters van de producten en advies krijgen van de manager. Als u slecht wordt bediend, kunt u er zeker van zijn dat de kwaliteit van de producten hetzelfde zal zijn.

Om geen last te hebben van oplichters die nu fly-by-night-bedrijven creëren en, nadat ze een voorschot hebben ontvangen, snel samen met het geld "verdampen", wees niet lui om te vragen hoe lang het bedrijf al actief is.

Wanneer u een organisatie kiest die kunststof ramen voor u installeert, geef dan de voorkeur aan een organisatie die niet alleen ramen installeert, maar ze ook zelf maakt. Anders kunt u tussenpersonen tegenkomen, die volop aanwezig zijn op de markt voor bouwdiensten. Ze handelen volgens een bepaald schema: ze meten, bestellen ramen bij fabrikanten en brengen en installeren vervolgens ramen voor u. Waarom is deze bemiddeling slecht? Om het maximale voordeel te behalen, bestellen tussenpersonen vaak ramen van zeer goedkope of ondermaatse materialen, huren ze werknemers in die niet over de nodige kennis en ervaring beschikken, of besparen ze op materialen die worden gebruikt voor installatie in overeenstemming met GOST. Het kost zo'n bedrijf niets om "op te lossen" als er voldoende ontevreden klanten zijn en na een tijdje een nieuw bedrijf op te richten onder een andere naam. Als u tijdens de garantieperiode een defect ontdekt, kunt u dus nergens een claim indienen.

Lees bij het sluiten van een contract de tekst goed door. Er mogen geen dubbelzinnigheden in het document zijn, aarzel niet om de "vage" geschreven zinnen te bewerken.

Aanbevolen: