Hoe Kies Je Een Bed Voor Een Driejarig Kind?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Bed Voor Een Driejarig Kind?
Hoe Kies Je Een Bed Voor Een Driejarig Kind?

Video: Hoe Kies Je Een Bed Voor Een Driejarig Kind?

Video: Hoe Kies Je Een Bed Voor Een Driejarig Kind?
Video: Het ultieme peuterbed bouwen! 2024, Maart
Anonim

Als uw kind groot is geworden en het benauwd voelt in een babywieg, is het de moeite waard om een nieuwe knusse slaapplaats voor hem te organiseren. Het is niet verwonderlijk om in de war te raken in de verscheidenheid aan kindermeubels gemaakt door moderne fabrikanten. Daarom moet u van tevoren beslissen op basis van welke criteria u een nieuw bed voor uw kind kiest.

Kinderbed
Kinderbed

Vereisten voor kindermeubels

  • Een betrouwbaar bed voor een kind moet gemaakt zijn van hoogwaardige materialen. De beste optie is natuurlijk hout: eiken, beuken, berken, elzen. Als het geld van het gezin u niet toestaat dergelijke meubels te kopen, moet u een meer budgetoptie bekijken: grenen bedden. Een structuur gemaakt van dit materiaal gaat lang mee zonder zijn uitstekende prestatie-eigenschappen te verliezen: sterkte en veiligheid.
  • Producten van MDF en spaanplaat hebben ook degelijke eigenschappen. Dergelijke structuren zijn duurzaam, betrouwbaar en zien er esthetisch aantrekkelijk uit. Vergeet bij het kopen van meubels niet te kijken naar het hygiënecertificaat van het product en zorg ervoor dat het materiaal geen schadelijke stoffen afgeeft.
  • Onthoud dat driejarigen nog steeds onbekwaam zijn in het controleren van hun lichaamshouding tijdens de slaap, dus kies een model met bumpers langs het bed. Koop geen bed met de bodem hoog boven de vloer, anders zal het kind zich ongemakkelijk voelen bij het op- en afstappen. Kijk goed naar het oppervlak van het meubel. Er mogen geen gebreken aan zijn: scheuren, ruwheid, chippen.
  • Moderne meubelfabrieken produceren fabelachtige versies van kinderbedden in de vorm van paleizen voor prinsessen, speelgoedauto's, ridderkastelen, enz. Misschien droomt uw kind van zo'n origineel bed.

Neem je zoon of dochter mee naar de winkel en luister naar de wensen van je schat bij het kiezen van de beste optie. In een knus en mooi bed valt je kind met plezier in slaap en ziet uitsluitend magische zoete dromen.

Aanbevolen: