Hoe Een Computerstoel In Elkaar Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Computerstoel In Elkaar Te Zetten
Hoe Een Computerstoel In Elkaar Te Zetten

Video: Hoe Een Computerstoel In Elkaar Te Zetten

Video: Hoe Een Computerstoel In Elkaar Te Zetten
Video: Unboxing Lifa Living bureaustoel Brisbane leer - Hoe zet ik hem in elkaar? 2024, Maart
Anonim

Een computerstoel is een must voor wie veel achter de computer zit. Hoe comfortabel u zit, bepaalt hoe lang u kunt werken, evenals de kwaliteit van het werk zelf. Een ongemakkelijke houding tijdens het werk kan een negatieve invloed hebben op de houding, de conditie van de wervelkolom, de handen en de algemene gezondheid. Daarom is het kopen van een computerstoel de norm voor een gezin met enig inkomen en voldoende vrije ruimte in de kamer.

Hoe een computerstoel in elkaar te zetten
Hoe een computerstoel in elkaar te zetten

instructies:

Stap 1

Net als bijna elk meubel wordt de computerstoel gedemonteerd verkocht. Dat wil zeggen, u brengt een doos met onderdelen en gedetailleerde instructies voor het monteren van de stoel mee naar huis. Dergelijke meubels worden in de regel onafhankelijk geassembleerd, zonder specialisten te bellen, omdat de bijgevoegde instructies meestal voldoende zijn, zelfs voor degenen die geen ervaring hebben met het uitvoeren van dit soort werk.

Stap 2

Controleer voor het monteren zorgvuldig alle onderdelen, namelijk hun hoeveelheid, kwaliteit. Kijk wat er in de specificatie staat. Controleer de rugleuning, zitting, vijfvoud, alle schroeven en liften, en alle andere onderdelen. Het is beter om te verzamelen wetende dat alles op zijn plaats is en van de juiste kwaliteit is.

Stap 3

Begin de montage vanaf de onderkant. Neem de vijf-balk, de wielen en zet ze allemaal in de vijf-balk totdat ze stoppen. Je hoort iets als een klik.

Stap 4

Nu moet u de gaslift in de vijfbalk installeren. Om dit te doen, plaatst u een speciale hoes op de bovenkant van de lift, zodat de smalste kom van uw hoes zich helemaal bovenaan de lift bevindt en het brede glas zich respectievelijk helemaal onderaan de stoel.

Stap 5

Er kan een speciale stekker op de gaslift zitten, die fabrikanten van computerstoelen er soms op doen zodat gasliften niet spontaan opengaan tijdens transport of bij het monteren van de stoel. Als deze plug aanwezig is, moet deze vóór installatie in de vijf-straals gaslift worden verwijderd.

Stap 6

Ga verder met de armleuningen. Bevestig ze stevig aan de zitting met de speciale schroeven. Als de armleuningen niet stevig genoeg worden vastgeschroefd, gaan ze los en kunnen ze zelfs breken.

Stap 7

Werk vervolgens met de stoel piastra. Installeer de permanent erin, nadat u eerder de gewenste afstand tussen de rugleuning en de zitting hebt geselecteerd. Bevestig vervolgens de permanent met de lange schroef.

Stap 8

Monteer de stoel met armleuning en rugleuning op de gasveer. Controleer onmiddellijk de werking van de gaslift. Als u de hendel naar u toe trekt, gaat de stoel omlaag.

Stap 9

Het enige wat u nog hoeft te doen, is de permanent met de rugleuning verbinden, de zijwaartse kanteling van de stoel aanpassen aan de beste pasvorm voor u, en uw computerstoel is klaar.

Aanbevolen: