Een Oude Bank Upgraden

Inhoudsopgave:

Een Oude Bank Upgraden
Een Oude Bank Upgraden

Video: Een Oude Bank Upgraden

Video: Een Oude Bank Upgraden
Video: 😎🤞IELTS UPGRADE LISTENING TEST-2 2019 WITH ANSWERS - 5.03.2019 2024, Maart
Anonim

Heb je ooit voor veel geld een degelijke bank van goede kwaliteit gekocht, maar is deze na een paar jaar zijn presentabiliteit verloren? Haast je niet om er vanaf te komen, misschien zullen een paar eenvoudige acties de bank terugbrengen naar zijn plaats in je woonkamer.

Een oude bank upgraden
Een oude bank upgraden

Het is nodig

  • - Bekledingsstof van twee soorten;
  • - Naaimachine;
  • - Vulling.

instructies:

Stap 1

Loop eerst met een sleutel door alle verbindingen en draai de bouten vast. Kijk tegelijkertijd of het houten frame van de bank is gebarsten, het is goed als alles in orde is, maar als je een scheur opmerkt, is het beter om een meester uit de restauratiewerkplaats uit te nodigen.

Kijk hoe het gaat met de bekleding van de bank, als het tijd is om deze te veranderen. Kies in dit geval geen schuimrubber - over een paar jaar begint het weer af te brokkelen en herhaalt de geschiedenis zich! Het is beter om latex- of polyurethaanschuim te kopen - ze behouden hun elasticiteit jarenlang perfect en veroorzaken geen allergieën.

Stap 2

Als u de vulling vervangt, controleer dan de veren van de bank en vervang de kapotte. Kijk of de vulling de pakking goed beschermt tegen beschadiging door de veren, pas de positie indien nodig aan.

Verdeel de vulling voorzichtig zodat deze zonder deuken en stoten ligt, alleen in dit geval herstelt u de elasticiteit van de bank en verwijdert u de mislukte plaatsen.

Stap 3

Je kunt het uiterlijk van de bank snel bijwerken met een elegante cape, die heel gemakkelijk en snel thuis te maken is. Kies twee soorten meubelstof om in elkaar over te lopen. Je kunt vaak begeleidende stoffen vinden - een stof zonder patroon is monochroom met een rijke textuur en de tweede heeft elementen in een patroon van dezelfde kleur als de eerste stof.

Meet uw bank, rekening houdend met het feit dat de cape vrij op de grond valt en alle details van de rugleuning en armleuningen herhaalt.

Stap 4

Vouw een rechthoek van één soort stof, knip ze op uw maat, aan alle kanten en naai vast. Het bleek een grote sprei te zijn, die je gaat gebruiken om de bank te bedekken, zoals op de vorige foto.

Naai de bovencape uit een stof met een patroon - van de onderkant van de voorkant van de bank tot de onderkant van de achterkant, dezelfde breedte als de breedte van de bank. Markeer aan de zijkanten de plaatsen waar u de zijkanten van de cape gaat naaien, zodat ze de armleuningen van de bank bedekken en vrij op de grond hangen.

Stap 5

Naai de zijkanten op de gemarkeerde plaatsen en bedek de ondercape met de bovenkant. Direct op zijn plaats, of nadat u de plaatsen van tevoren hebt gemarkeerd, naait u mooie stropdassen om de bovencape op zijn plaats te houden. Stropdassen kunnen worden genaaid van de eerste of tweede stof, u kunt kant-en-klare linten gebruiken die bij de kleur passen of decoratieve gedraaide koorden met kwastjes.

Naai een paar decoratieve kussens van de resterende stof, naai er borstels aan in de hoeken. Gooi kussens op de cape - je hebt je bank snel geüpdatet!

Aanbevolen: