Hoe Een Binnendeur Te Openen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Binnendeur Te Openen?
Hoe Een Binnendeur Te Openen?

Video: Hoe Een Binnendeur Te Openen?

Video: Hoe Een Binnendeur Te Openen?
Video: How to Get into Your House with a Credit Card If You’re Locked Out 2024, Maart
Anonim

De meeste gezinnen worden geconfronteerd met zo'n komische, maar onaangename situatie wanneer de deurvergrendeling op het meest onnodige moment bleef hangen. In dit geval begint in de regel paniek of, erger nog, de deur "uit te gooien". Het is vrij eenvoudig om het noodlottige kasteel te verslaan met behulp van geïmproviseerde middelen, zonder het schade toe te brengen. Als u zich de volgende keer in een vergelijkbare situatie bevindt, gebruik dan een van de voorgestelde methoden.

Hoe een binnendeur te openen?
Hoe een binnendeur te openen?

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste methode is een bankkaart. Als we te maken hebben met het eenvoudigste tongslot, hoef je alleen maar een kaart of een ander stevig plat voorwerp langs het slot te schuiven en je tong opzij te duwen. Bij blootstelling hieraan komt het mechanisme tot leven en door aan de hendel te draaien, kunt u de deur openen.

Stap 2

Het vergrendelingsmechanisme opent een beetje anders. Als het slot niet reageert bij het draaien van de spinner en u kunt de deur nog steeds niet openen, draai dan de bouten op de hendel los en verwijder deze. Als er een schroevendraaier en ander gereedschap aan de andere kant van de deur is achtergebleven, kunt u een theelepel, genoemde kaart of, in extreme gevallen, een vingernagel gebruiken. Voel na het demonteren met een potlood of iets dergelijks in het midden voor een kleine bult. Dit is het vergrendelingsmechanisme. Druk hem naar beneden en draai tegelijkertijd aan de deurkruk.

Stap 3

Probeer de inbraakmethode eens als je te maken hebt met een vrij eenvoudig slot. Een nagelvijl, breinaald en andere soortgelijke artikelen zijn hiervoor geschikt. Aangezien je hoogstwaarschijnlijk geen vaardigheden op dit gebied hebt, is het jouw taak om eenvoudig de bewegende delen van het kasteel te vinden en te proberen ze op te tillen. Als alles goed gaat, hoor je een zegevierende klik.

Stap 4

Ook binnendeuren met een sleutel, meestal van een slaapkamer of studeerkamer, kunnen worden geopend. Als de deur dichtsloeg en de sleutel erin bleef zitten, leg dan de krant op en begin met kleine schokken de sleutel uit de deur te kloppen. Als dat niet werkt, probeer het dan met een schroevendraaier of een handgreep rechtstreeks uit het slot te duwen. Zodra de sleutel eruit is gevallen, trekt u deze aan de krant de kamer in en opent u deze van binnenuit.

Stap 5

Als er geen opties zijn, en de uitweg is gewoon een directe aanval op de deur, moet je niet de hele deur volledig breken. Probeer het slot te demonteren. Het kan in ieder geval op zijn plaats worden teruggebracht of een nieuwe worden gekocht. Maar het is in ieder geval goedkoper dan de hele deur te kopen.

Aanbevolen: