Hoe De Deuren Van De Kledingkast Te Verwijderen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Deuren Van De Kledingkast Te Verwijderen?
Hoe De Deuren Van De Kledingkast Te Verwijderen?

Video: Hoe De Deuren Van De Kledingkast Te Verwijderen?

Video: Hoe De Deuren Van De Kledingkast Te Verwijderen?
Video: Woontips - Keukenkastje afstellen doe je zo 2024, Maart
Anonim

Vaak is het met het oog op verschillende levenssituaties, bijvoorbeeld renovatie of verhuizing, noodzakelijk om meubels te demonteren en weer in elkaar te zetten. Het lijkt echter niets ingewikkelds, maar als het gaat om moderne technologieën die tegenwoordig worden gebruikt bij de productie van meubels, lopen veel zelfs ervaren reparateurs en ambachtslieden gewoon dood. Dit geldt ook voor het demonteren van kledingkasten.

Hoe de deuren van de kledingkast te verwijderen?
Hoe de deuren van de kledingkast te verwijderen?

instructies:

Stap 1

Ga naar de kleerkast en onderzoek zorgvuldig de deurbevestigingen. Pak een schroevendraaier, ga op een stoel staan en draai de bouten los op de speciale stoppers die aan beide kanten zitten voor de ene en de tweede deur.

Stap 2

Verwijder de stoppers zodat ze op geen enkele manier in de weg zitten bij het verwijderen van de deuren. Houd er rekening mee dat het in sommige gevallen de stoppers zijn die het verwijderen van de deuren belemmeren en voorkomen dat het mechanisme ontspoort.

Stap 3

Sluit de kastdeuren, til de deur iets op vanuit een hoek en gebruik een schroevendraaier om de rol aan de onderkant van de structuur te laten springen met een schroevendraaier. De rol moet uit de groef worden getrokken.

Stap 4

Til de deur voorzichtig op en breng hem naar u toe, door hem naar u toe te trekken.

Haal eerst de onderkant eruit, laat dan de deur op de grond zakken en verwijder de bovenkant.

Stap 5

Voer de aangegeven acties uit met de tweede deur en volgende, als je kledingkast twee, drie of meer deuren heeft.

Stap 6

Het is noodzakelijk om de deuren één voor één uit de kast te verwijderen. Probeer in geen geval alles in één keer te verwijderen of aan de deur te trekken zonder de speciale kurkentrekkers te verwijderen, u riskeert het mechanisme te beschadigen.

Stap 7

In goedkope modellen gebruiken de rollen alleen geleiders aan de boven- en onderkant van het kastframe, dus om de deuren te verwijderen, kunt u eenvoudig de zijaanslagen losschroeven en de deuren uit de sleuven in de geleiders rollen.

Stap 8

In premiummodellen zijn deurdrangers geïnstalleerd, dus deze moeten worden verwijderd voordat ze worden gedemonteerd. Om de integriteit van de structuur niet te schenden en geen tijd te verspillen aan het afstellen na montage, schroeft u de sluiter alleen van het deurblad los. Raak de houder op de doos niet aan.

Stap 9

Wees daarnaast voorzichtig en voorzichtig bij het verwijderen van de deuren uit de kledingkast. Het is noodzakelijk om alles zorgvuldig te doen zonder het gebruik van geweld, want als u hard drukt, kan dit de spiegels in de deuren of het hout waaruit de kast is gemaakt beschadigen. Nadat u de stoppers hebt losgedraaid, bergt u de schroevendraaier op, u moet hem niet in uw hand houden of, zoals sommige mensen willen, tussen uw tanden. Dit is gevaarlijk voor zowel uw gezondheid als voor deuren, die per ongeluk kunnen worden beschadigd door een scherp voorwerp.

Aanbevolen: