Een Oude Koelkast Upgraden Upgrade

Inhoudsopgave:

Een Oude Koelkast Upgraden Upgrade
Een Oude Koelkast Upgraden Upgrade

Video: Een Oude Koelkast Upgraden Upgrade

Video: Een Oude Koelkast Upgraden Upgrade
Video: HOW TO PAINT TILE FLOORS WITH A STENCIL 2024, Maart
Anonim

Een oude koelkast thuis kan worden afgedekt met folie of geverfd. Welke kleur je kiest hangt alleen af van je smaak en het interieur waarin de koelkast komt te staan. Je kunt van het oude meubel een accentplek in je keuken maken, of het camoufleren door tinten af te stemmen op het behang of de keukenfronten.

Een oude koelkast upgraden upgrade
Een oude koelkast upgraden upgrade

Het is nodig

  • - plakband;
  • - schaar;
  • - roulette;
  • - zachte doek;
  • - auto email;
  • - terpentine;
  • - polyethyleenfolie.

instructies:

Stap 1

Versier de koelkast met zelfklevende tape. Houd er bij het kiezen van materiaal in een winkel rekening mee dat de folie wordt verkocht op rollen van verschillende breedtes. Meet daarom uw koelkast van tevoren om de contante kosten te verlagen, folieverspilling te verminderen en te voorkomen dat u verbindingen maakt op opvallende plaatsen.

Stap 2

Verwijder alle stickers van de koelkast, draai het handvat los. Reinig het oppervlak met een spons en afwasmiddel.

Stap 3

Knip de zelfklevende delen uit volgens de gemeten afmetingen en leg ze op de achterkant van het gelinieerde papier. Vergeet niet rekening te houden met de buiging van de folie, zodat u deze onder de afdichting op de deur kunt stoppen.

Stap 4

Spuit water uit een bloemtak op het gebied waar je overheen gaat plakken. Scheid de film van de papierlaag en bevestig deze aan de koelkast met een kleeflaag, en vergeet niet om toeslagen achter te laten.

Stap 5

Rol de film geleidelijk over het oppervlak. Strijk glad met een zachte doek, maak een visgraatbeweging van het midden naar de randen. Verdrijf lucht- en waterdruppels. Prik een willekeurige bel door met een naald en strijk deze glad met een doek.

Stap 6

Vouw over de toeslagen. Maak sneden in de hoeken van de zelfklevende. Verplaats de verzegeling en schuif de randen van de film eronder. Strijk alles glad met een doek.

Stap 7

Schroef de handgreep van de koelkast terug op zijn plaats.

Stap 8

Verf de koelkast. Voor aanvang van de werkzaamheden de omringende objecten beschermen tegen het binnendringen van verf. Om dit te doen, draai ze vast met plasticfolie of bedek ze met kranten en zet ze vast met tape.

Stap 9

Draai het handvat bij de koelkast los of laat het in kleur opgaan in het hele geverfde oppervlak.

Stap 10

Haal een auto-emaille op in een winkel met een geschikte kleur. Voor werk zijn ook verf in spuitbussen geschikt, die voor metalen oppervlakken kunnen worden gebruikt.

Stap 11

Reinig de koelkast met terpentine. Als er roestplekken op het oppervlak van de koelkast zijn, schuur deze dan met fijnkorrelig schuurpapier. Daarna afdekken met autoplamuur en drogen. Weer zand.

Stap 12

Spuit de verf gelijkmatig over het gehele oppervlak van de koelkast. Laat het volledig drogen en plaats de vernieuwde unit terug.

Aanbevolen: