Hoe Meubelgeur Te Verwijderen?

Inhoudsopgave:

Hoe Meubelgeur Te Verwijderen?
Hoe Meubelgeur Te Verwijderen?

Video: Hoe Meubelgeur Te Verwijderen?

Video: Hoe Meubelgeur Te Verwijderen?
Video: THE BEST EARWAX REMOVAL EVER! (and most gross) | Dr. Paul 2024, Maart
Anonim

Na verloop van tijd verschijnt er een onaangename geur op oude dingen. Meestal zijn meubels hier gevoelig voor. Tegelijkertijd stijgen dergelijke antieke voorwerpen elk jaar in prijs. Zo kan bijvoorbeeld één kast die vele jaren geleden is gemaakt, meer kosten dan het hele interieur als geheel. Om niet alleen van goede meubels te kunnen genieten, maar ze ook voor een zacht prijsje te kunnen verkopen, moet je van de geur af.

Hoe meubelgeur te verwijderen?
Hoe meubelgeur te verwijderen?

Het is nodig

azijn, vanilline, citroen, gemalen koffie, melk, handschoenen, masker, lege kopjes

instructies:

Stap 1

Om van de onaangename geur van oude meubels af te komen, moet je een paar dingen voorbereiden. Deze lijst bevat azijn, vanilline, citroen, gemalen koffie en melk. Het is ook de moeite waard om handschoenen, een masker en lege bekers mee te nemen.

Stap 2

Dus je begon te merken dat je favoriete meubelstuk een onaangename geur begint af te geven. Je hoeft niet meteen je kledingkast of tafel naar de prullenbak te sjouwen. Het is voldoende om azijn in water te verdunnen en alle delen van je favoriete meubels met deze vloeistof af te vegen. Wij vestigen uw aandacht op het feit dat dit zowel van binnen als van buiten moet gebeuren. Vergeet tegelijkertijd de veiligheidsuitrusting (handschoenen en een gelaatsscherm) niet. Azijn helpt niet alleen om de onaangename geur kwijt te raken, maar ook om het hout te desinfecteren.

Stap 3

Nadat je klaar bent met de azijn, moet je de meubels goed drogen. Sluit hiervoor de kastdeuren of lades van de tafel niet. We merken meteen op dat een dergelijke procedure u niet zal helpen om de onaangename geur volledig kwijt te raken. Vanillesuiker, die voldoende is om op het horizontale oppervlak van het meubilair te gieten, zal je helpen om deze strijd met de overwinning te voltooien. Als u binnen een paar dagen terugkeert naar dit meubel, voelt u een aangenaam aroma uit het hout komen.

Stap 4

Het is mogelijk dat veel mensen een hekel hebben aan de geur van vanille. In dit geval kan dit ingrediënt worden ingeruild voor gemalen koffie, een kopje melk, partjes citroen of zelfs gewoon badzout met een smaakje.

Stap 5

Zorg er echter voor dat alle producten vers zijn, anders verergert u de situatie alleen maar.

Alle bovenstaande acties zijn voldoende om de onaangename geur voor een lange tijd kwijt te raken. Als je je antieke kast fris wilt houden, kun je er een stuk geurzeep in doen.

Aanbevolen: