Hoe De Genua-kom Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Genua-kom Te Installeren
Hoe De Genua-kom Te Installeren

Video: Hoe De Genua-kom Te Installeren

Video: Hoe De Genua-kom Te Installeren
Video: Монтаж унитаза-чаша Генуя.Installation of the toilet bowl Genoa. 2024, Maart
Anonim

De Genua-kom is een staand Turks toilet, waarbij je moet hurken. In principe worden dergelijke toiletten veel gebruikt in openbare plaatsen, kazernes en treinwagons. Er zijn modellen met speciale zittingen en voetsteunen waarmee je direct op het toilet kunt zitten. Er zijn verschillende manieren om de Genua schaal te installeren.

Hoe de Genua-kom te installeren
Hoe de Genua-kom te installeren

instructies:

Stap 1

Bepaal welke installatiemethode het beste voor u werkt. Dit kan door het toilet direct op de tegels te installeren of door taft te gebruiken. Meestal zijn deze methoden geschikt voor schalen met een zitting. Als je de tweede methode wilt gebruiken, controleer dan de staat van de oude tafzijde. Vervangen is niet moeilijk.

Stap 2

Neem een plank van vochtbestendig hout van de gewenste maat en sla enkele spijkers op de achterkant. Ze moeten minstens een paar centimeter uit het bord steken. Giet beton onder het toilet en laat de plank erin zinken. Zodra de structuur is uitgehard, schroeft u de toiletpot door de montagegaten op de resulterende taft.

Stap 3

De installatietechniek voor tegels is iets anders. Voer de indeling en "montage" van de toiletpot uit. Installeer het hiervoor op de beoogde plaats, sluit de uitlaat aan op de aansluiting van de rioolbuis met behulp van een adapterhuls of een rubberen ring. Let op: de toiletuitlaat moet zich boven het niveau van de leidingopening bevinden, niet erboven.

Stap 4

Markeer op de tegels waar de montagegaten komen. Schuif het toilet opzij zodat het niet in de weg zit en boor de gemarkeerde gaten waarin je vervolgens de pluggen draait.

Stap 5

Plaats het toilet terug en bevestig het aan de afvoerpijp. Dicht alle verbindingen af met siliconenkit. Verbind het toiletreservoir met een manchet. Installeer de spoelfitting volgens de instructies van de fabrikant.

Stap 6

Gebruik de volgende installatiemethode als u een gewoon Turks toilet wilt installeren dat is ontworpen voor hurkgebruik. Installeer sifons, afvoerfittingen en leidingen volgens de toekomstige positie van uw kommen. Aan de zijkanten van de kom, onder zijn uitsteeksels, leg een voetstuk met steunen op zo'n manier dat het gat samenvalt met het gat van de sifon, en het zelf zou op de steunen liggen. Vul alle holtes en scheuren met verdicht zand en vul de bovenkant met cementmortel. Nadat de structuur is uitgehard, kan de badkamer worden bedekt met keramische tegels.

Aanbevolen: