Hoe Kies Je Een Opblaasbaar Bed?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Opblaasbaar Bed?
Hoe Kies Je Een Opblaasbaar Bed?

Video: Hoe Kies Je Een Opblaasbaar Bed?

Video: Hoe Kies Je Een Opblaasbaar Bed?
Video: SHOPP Intex Luchtmatras Ultra Plush 2024, Maart
Anonim

Een opblaasbaar bed is onmisbaar als u van plan bent om te ontspannen, weg van de stedelijke omstandigheden. Hiermee kunt u een bijna thuisniveau van comfort bereiken, ontspannen na een lange wandeling. Een opblaasbaar bed is echter niet alleen handig in de natuur, maar ook thuis - als u renovaties heeft gepland of gasten naar u toe komen. In dergelijke situaties is een luchtbed de beste uitweg.

Hoe kies je een opblaasbaar bed?
Hoe kies je een opblaasbaar bed?

instructies:

Stap 1

Eerst moet u beslissen over de vereiste maat van het opblaasbare bed, het hangt allemaal af van uw behoeften. Wat betreft breedte en lengte zijn opblaasbare bedden van de volgende typen: JR. TWIN is een eenpersoonsbed, dat voornamelijk wordt gekocht vanwege de lage prijs of als de grootte van de kamer het niet toelaat om breder meubilair te kiezen. Bovendien zijn deze bedden populair om te ontspannen op het strand, je kunt er zelfs op zwemmen; TWIN is een queensize bed, ideaal voor één persoon. Door de grootte kunt u comfortabel ontspannen zonder bang te zijn om te vallen. Tegelijkertijd neemt zo'n bed weinig ruimte in beslag in de kamer; DOUBLE is iets tussen een anderhalf en een tweepersoonsbed. Je kunt er alleen op slapen, maar het zal niet erg comfortabel voor je zijn. Vaak worden deze bedden voor één persoon gekocht; QUEEN - dubbel opblaasbaar bed. De grootte is voldoende voor twee personen; KING is het grootste type bed, er passen maximaal drie personen in.

Stap 2

Het volgende waar je op moet letten, is de vorm. Controleer zorgvuldig hoe goed de boven- en ondervlakken van het bed zijn verbonden. De houder moet stevig zijn, dit zal de levensduur van het product aanzienlijk verlengen. Ook is het aan te raden om te kiezen voor een bed met een hoofdsteun.

Stap 3

Er zijn twee soorten hoezen voor opblaasbare bedden: flock en doorzichtig plastic. De tweede is geschikt om in te baden, maar kan niet als meubel worden gebruikt. Flockcover is comfortabeler, beddengoed glijdt er niet op. Maar het is beter om zo'n matras niet naar het strand te dragen, omdat het erg lang duurt om de kudde te drogen en de vuile coating bijna onmogelijk te wassen is.

Stap 4

Voor thuis kun je het beste een bed kopen met een ingebouwde elektrische pomp. Je hoeft hem alleen maar op de voeding aan te sluiten om het bed snel op te pompen of leeg te laten lopen. Kies je voor een luchtbed voor de natuur, dan is het aan te raden om een losse accupomp aan te schaffen.

Aanbevolen: