Hoe Een Muur Te Verplaatsen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Muur Te Verplaatsen?
Hoe Een Muur Te Verplaatsen?

Video: Hoe Een Muur Te Verplaatsen?

Video: Hoe Een Muur Te Verplaatsen?
Video: Stopcontact verplaatsen | Wanden en plafonds | How to met GAMMA 2024, Maart
Anonim

De verplaatsing van de muur verwijst naar de grote reconstructie van een appartement of huis en kan daarom niet alleen worden uitgevoerd. Eerst moet u een pakket documenten opstellen, akkoord gaan met de afdeling Architectuur en Stedenbouw, toestemming verkrijgen en overgaan tot directe reparatiewerkzaamheden.

Hoe een muur te verplaatsen?
Hoe een muur te verplaatsen?

Het is nodig

  • - toestemming;
  • - kadastrale documenten;
  • - eigendomstitels;
  • - Handelen;
  • - aanvraag;
  • - paspoort.

instructies:

Stap 1

Om toestemming te krijgen om de reconstructie uit te voeren, moet u een project en een schets maken. Dit kan door contact op te nemen met een professionele architect voor diensten, die rekening houdt met alle parameters voor het verplaatsen van de muur en documenten opstelt die voldoen aan alle technische normen en bouwregels.

Stap 2

Ontvang van het bureau voor technische inventaris een uittreksel uit het kadastraal paspoort en een kopie van het plan. Neem met het project, schets, ontvangen documenten van het BTI contact op met de wijkafdeling architectuur en stedenbouw. Aanvraag indienen, eigendomsbewijzen van de woonruimte bijvoegen, paspoort.

Stap 3

Op basis van uw bezwaarschrift en een pakket documenten krijgt u een akte. Het moet worden afgestemd met de brandweer van de wijk, in gemeenschappelijke systemen, met leveranciers van licht, gas en warmte.

Stap 4

Als u het in alle aangegeven gevallen eens bent geworden over de handeling, krijgt u een vergunning voor verbouwing, maar u heeft het recht om pas over te gaan nadat u een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid heeft afgesloten.

Stap 5

Voer de directe verplaatsing van de muur zelf uit of huur een team van specialisten in die alle werkzaamheden in de kortst mogelijke tijd uitvoeren.

Stap 6

Elke reconstructie na voltooiing moet worden gedocumenteerd en er moeten wijzigingen worden aangebracht in het uniforme staatsregister. Nodig na voltooiing van het werk een commissie uit van de afdeling Huisvestingsbeleid. Zij zullen de uitgevoerde werken inspecteren en een akte opmaken die de voltooiing van de reconstructie bevestigt.

Stap 7

Stem dit document af met de brandweer, sano-epidemiologische post. Neem contact op met de BTI. De kadastrale ingenieur zal de uitgevoerde werkzaamheden inspecteren, op basis waarvan hij wijzigingen aanbrengt in het kadastraal paspoort en het kadastraal plan opnieuw afgeeft, uittreksels hiervan opvraagt.

Stap 8

Meld u aan bij de registratiekamer met een verklaring, presenteer alle documenten die de wettigheid van het uitgevoerde werk bevestigen, een paspoort, betaal de staatsvergoeding. Het uniforme register zal worden gewijzigd bij de uitgevoerde reconstructie.

Aanbevolen: