Hoe Het Behang Het Beste Te Plakken?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Behang Het Beste Te Plakken?
Hoe Het Behang Het Beste Te Plakken?

Video: Hoe Het Behang Het Beste Te Plakken?

Video: Hoe Het Behang Het Beste Te Plakken?
Video: BEHANG MET PATROON: Zo doe je dat! | HOW TO 2024, Maart
Anonim

Om een gezellige sfeer in een ruimte te creëren, volstaat het niet om de wandbekleding bij te werken. Het moet zo worden gelijmd dat de tinten en patronen op de muren overeenkomen met de kleur van het meubilair en het doel van de kamer. Om behang een decoratie van een huis te laten worden, moet u rekening houden met de kenmerken van een dergelijke decoratie.

Hoe het behang het beste te plakken?
Hoe het behang het beste te plakken?

instructies:

Stap 1

Kies een behang voor de kinderkamer Als je bezig bent met het inrichten van een kamer voor een kind, is zijn leeftijd van groot belang. Voor een baby jonger dan 3 jaar zijn zachte pastelkleuren geschikt, voor een ouder kind - vrolijke, sappige kleuren. Let op de kleurvoorkeuren van de leerling en probeer daar bij het kiezen van behang rekening mee te houden. Vergeet niet dat lichtpuntjes goed zijn in een interieur als er maar weinig zijn. Plak alleen de speelruimte in dit gamma en doe de rest van de ruimte in één rustige kleur - dit ontwerp zal een gunstig effect hebben op de ontwikkeling van het kind.

Stap 2

Plak behang in de tienerkamer Als je kind een sport of "mechanisch" thema in de kamer wil, ontzeg hem dit dan niet. Maak rustig je keuze en versier de muur met modellen van auto's, motorfietsen, enz. Naarmate de tiener zich ontwikkelt, verandert hij zijn voorkeur voor tonen. Bijvoorbeeld niet geel en groen, maar blauw. Ontwikkel een gevoel van harmonie in hem door rustige tinten van deze tonen aan te bieden voor de rest van de ruimte.

Stap 3

Denk aan de kleur in de woonkamer Let vooral op bij de materiaalkeuze voor de wanden van de woonkamer. Om ervoor te zorgen dat het behang deel gaat uitmaken van het interieur, moet u het doel ervan bepalen bij het kiezen van een kleur. Als je een solide omgeving hebt, is een effen reliëfafwerking voldoende - het wordt een waardige achtergrond en benadrukt de schoonheid van het meubilair. Als je kiest voor lichte muren, overstel dan de kamer niet met te veel items. Een kleurrijke wandbekleding ziet er harmonieuzer uit in een woonkamer met lichte en eenvoudige meubels.

Stap 4

Pas je behang aan je stijl aan Als je fan bent van felle dessins, zul je dol zijn op muren met abstracte vormen. Het is vermeldenswaard dat zelfs één muur met dergelijk behang er indrukwekkend uitziet - dit wordt het accent van uw kamer. Voor een klassiek ontwerp zijn traditionele strepen, medaillons en bloemmotieven geschikt.

Stap 5

Gebruik begeleidend behang Het interieur van de kamer kan nieuw leven worden ingeblazen als u behang in verschillende tinten gebruikt bij het decoreren van de muren. Kies een of twee extra tinten voor de hoofdkleur van de muren en de tekeningen moeten overeenkomen met het doel van de kamer. In een kinderkamer zien afbeeldingen van speelgoed en dieren er bijvoorbeeld organisch uit, en voor een slaapkamer zijn combinaties van de hoofdachtergrond en het bloemenornament goed.

Aanbevolen: