Hoe Solliciteren Naar Een Carrière?

Inhoudsopgave:

Hoe Solliciteren Naar Een Carrière?
Hoe Solliciteren Naar Een Carrière?

Video: Hoe Solliciteren Naar Een Carrière?

Video: Hoe Solliciteren Naar Een Carrière?
Video: Succesvol solliciteren: 9 tips voor je sollicitatiegesprek 2024, Maart
Anonim

Er zijn tal van zand- en steengroeven op het grondgebied van ons land. Er is en zal altijd behoefte zijn aan zand en steen, ongeacht het seizoen. Maar ze krijgen en leveren wordt steeds moeilijker. Veel organisaties houden zich bezig met illegale mijnbouw, maar dit gaat gepaard met administratieve sancties. Om officieel deel te nemen aan de winning en verkoop van zand en steen, moet u uw eigen organisatie openen en een steengroeve openen.

Hoe solliciteren naar een carrière?
Hoe solliciteren naar een carrière?

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u een juridische entiteit creëren, personeel werven, apparatuur kopen en bankrekeningen openen, vervolgens het recht verkrijgen om een steengroeve te bezitten en een licentie af te geven. Bij vergunningverlening voor de winning van zand of steen wordt een door de overheid uitgegeven formulier afgegeven, evenals een bijlage met vermelding van het type of de soorten activiteiten die de organisatie uitvoert. De vergunning voor het winnen van zand is geldig voor 5 jaar, maar de termijn kan worden verlengd als aan alle voorwaarden wordt voldaan en de eisen niet worden geschonden.

Stap 2

Het huren van een steengroeve is goedkoop, maar officieel een steengroeve bezitten is een winstgevende onderneming. Sommige van de natuurlijke steengroeven zijn eigendom van enkele bedrijven, het andere deel is verhuurd en een nogal indrukwekkend deel van de natuurlijke steengroeven is nog steeds geen eigenaar. Vergeet echter niet dat het gebruik van de ondergrond volgens de wet niet gebeurt op basis van een afgesloten huurovereenkomst, maar op basis van een licentie.

Stap 3

Vergunningen voor de winning van mineralen, waaronder zand en steen, worden verkocht op veilingen, die zelden worden gehouden. Om een licentie te kopen, moet u veel tijd besteden aan het verzamelen van verschillende papieren. Maar zand kan bijvoorbeeld, in tegenstelling tot andere mineralen, in water worden gewonnen, en niet alleen op het land. Het is veel gemakkelijker om dit in rivieren te doen, omdat het niet nodig is om een steengroeve te regelen en te graven.

Stap 4

Winning van mineralen van plaatselijk belang met behulp van technische middelen die waarschijnlijk tot negatieve veranderingen in het milieu zullen leiden, moet worden gecoördineerd met het ministerie van Milieubescherming en lokale zelfbestuursorganen.

Stap 5

Het recht om een ondergronds perceel met minerale afzettingen te gebruiken, evenals ondergrondse percelen die worden gebruikt voor de exploitatie en aanleg van ondergrondse voorzieningen, wordt niet alleen verleend via veilingen en aanbestedingen, maar wordt in sommige gevallen ook uitgevoerd voor een specifiek doel.

Stap 6

Een ondergrondgebruiker die een vergunning heeft gekregen, heeft het exclusieve recht om de ondergrond volgens de vergunning te gebruiken en elke activiteit die wordt uitgevoerd binnen de grenzen van deze mijnhuurovereenkomst kan alleen worden uitgevoerd met toestemming van de officiële gebruiker.

Stap 7

Landgebruikers en landeigenaren binnen hun percelen kunnen zonder vergunning mineralen winnen voor huishoudelijke en economische behoeften met een totale diepte tot 2 meter.

Aanbevolen: