Hoe Maak Je Potten?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Potten?
Hoe Maak Je Potten?

Video: Hoe Maak Je Potten?

Video: Hoe Maak Je Potten?
Video: Geweldige DIY-bloempotten | Hoe maak je een bloempot 2024, Maart
Anonim

Tegenwoordig is er in de winkels van ons land een enorme selectie van verschillende potten. Maar wat als u zich ergens ver van de bewoonde wereld bevindt en de dichtstbijzijnde winkel 100-150 kilometer is, of zelfs meer? Voor degenen die ernaar streven een actieve levensstijl te leiden - wandelen, raften op rivieren, bergtoppen veroveren, is zo'n situatie goed voorstelbaar. In dit geval moet je in staat zijn om snel de eenvoudigste kampeerpot met je eigen handen te maken.

Hoe maak je potten?
Hoe maak je potten?

Het is nodig

  • - metalen blik, groot volume;
  • - tang;
  • - een hamer;
  • - draad.

instructies:

Stap 1

Open de pot met een blikopener. Probeer dit voorzichtig te doen, zodat de rand tot een minimum wordt beperkt. Was de pot.

Stap 2

Buig de resterende randen van het blik met een tang omhoog en tik erop met een hamer. Pons of boor twee gaten van 2 mm in het blik. De gaten moeten zo worden geponst dat de voorwaardelijke lijn van hun verbinding door het midden van het blik gaat.

Stap 3

Buig het handvat van de pot uit de draad. Steek het handvat van de pot in de voorbereide gaten zodat de draad op de zijkant van de pot rust. Het mag echter niet naar buiten uitsteken. Maak een haak van dubbelgevouwen draad.

Stap 4

Maak ook een ketting met vier schakels van de draad. Bovendien moet elk van de schakels een lengte hebben die iets minder is dan de diameter van de pot. Dit is nodig zodat het in de toekomst, tijdens transport, mogelijk was om de ketting in de pot te doen.

Stap 5

Bevestig de ketting aan het handvat. De pan is klaar.

Aanbevolen: